gollum написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
арт анимация
Collapse
X
-
gollum написа Виж мнениеАааа, велико е . Не съм си и представял, че има и такива лего части .
Comment
-
Филмчето изглежда че ще е доста по канона, на мен ми направиха впечатление два проблема:
-главния герой е твърде млад и неутракан.
-асасинката не става ясно от кой темпъл е: На пръв поглед изглежда да е от Culexus- като визия, символи. Обаче главата й би трябвало да бъде 7-8 пъти по-голяма и да я будят само в много критични ситуации. Да е Callidus- връзва се, освен по символи. Общо взето някаква твърде "дженерик""Далеч съм от мисълта си"
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеГлавният герой не е главния герой. Поне аз така разбрах."Далеч съм от мисълта си"
Comment
-
Три пълнометражни анимации, които гледах с децата , за които ще е на място да се спомене в тази тема. По някаква особеност са все френски (може би защото те все още правят и достатъчно рисувани филми, или чисто рисувани, или смес с 3Д (в пейзажите и машинарията).
1.
"Avril et le monde truqué"
Стиймпънк приключенска анимация, доста специфична визуално. Алтернативна история (не много убедителна, но забавна въпреки това). Идеална за гледане с деца.
2.
"Tout en haut du monde"
Класическо приключенско филмче (с пътуване към северния полюс), много красиво визуално, силно стилизирано. Историята - макар и простичка, също е доста добра.
3.
"Une vie de chat"
Пак много добро за гледане с деца филмче. Историята е простичка, полицейско-детективска, но визуално е много добре направено и красиво (според мен).
Comment
Comment