Ако някой може да ми намери от каде мога да дръпна "Железен Кръст" ,ще съм му много благодарен!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iron Cross
Collapse
X
-
За първи път чувам такова нещо. Да уточня че филма се казва Cross of Iron, а има и една игрица Iron Cross. Втора част на филма доколкото знам няма. Да не говориш за немския Stalingrad???"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаЗа първи път чувам такова нещо. Да уточня че филма се казва Cross of Iron, а има и една игрица Iron Cross. Втора част на филма доколкото знам няма. Да не говориш за немския Stalingrad???
Edit:ето го филма в imdb=> http://imdb.com/title/tt0078320/
Ето и линк за Мулето,ама да знаеш,че е на немски =>
ed2k://|file|Steiner.Das.Eiserne.Kreuz.2.deutsch.german.X viD-AC3.(DVD-HQ-Ripp).avi|1212981248|FB370C5173F6EB067B9AAAC96E578 93E|/
Comment
-
Ами "Щайнер - Железният кръст, Втора част" е заглавието В страницата на оригиналния филм това продължение не се споменава въобще. Ако може да се нарече продължение, с други актьори и режисьор и т.н. Немския не ме плаши, но лошите оценки - да. Така че ще го избегна засега"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаАми "Щайнер - Железният кръст, Втора част" е заглавието В страницата на оригиналния филм това продължение не се споменава въобще. Ако може да се нарече продължение, с други актьори и режисьор и т.н. Немския не ме плаши, но лошите оценки - да. Така че ще го избегна засега
Comment
-
Филмът го тъсрете по видеотеките аз там съм го намирал и гледал.Той е в две части и в двете части главния герай Щайнер войюва срещу руснаците и загива срещу тях накрая-вярно не е показано как-само се хвърля в атака с МП-то и филма свършва.
Така че оставете скапаните торенти и си го вземете от видеотеките и си го копирайте.Който пък живее в Чужбина да си го купи от нета в ДВД - продават го.
Който търси намира!!!!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment