If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То аз таквозинко ако бях сложил всичките скринове щеше да стане еднаааааааааааааааа.
Както й да е!
Сега една молбичка- с каква програма да правя скриншотове когато върви филма?
Media Player Classic има вградена функция за правене на шотове.
Ето пример за употребата на горното чудо:
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Е, Ханс, това е "Dead man" на Джармуш . Индианецът е култов персонаж ("Което означава "този, който говори много, но нищо не казва". Предпочитам да ме наричат "никой"").
Е, Ханс, това е "Dead man" на Джармуш . Индианецът е култов персонаж ("Което означава "този, който говори много, но нищо не казва". Предпочитам да ме наричат "никой"").
Абе ти не можеш ли да изчакаш хората да се поизмъчат или трябва и аз като Импереца да давам скриншоти на статистите?
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Стига бе хора, кой друг освен мен, който не съм гледал голямата част от филмите за отгаване тука, може да се мъче, но така или иначе аз нямам никаква идея и не бих се обадил ей- така за нищо.....единственото, на което се мъчехме всички беше това на Импереца....
Стига бе хора, кой друг освен мен, който не съм гледал голямата част от филмите за отгаване тука, може да се мъче, но така или иначе аз нямам никаква идея и не бих се обадил ей- така за нищо.....единственото, на което се мъчехме всички беше това на Импереца....
А за това на Импереца ме е супер яд, щото аз съм му показвал филма ....а не можах да го позная :vb_sad: :not: :grrr: :stupid:
Както Голъм правилно беше казал - то е ясно че става въпрос за Африка и наемници, ама ...... :stupid:
Comment