Имам едно процедурно питане ! От дълго време търся из Нета филма "Особен урок" с Натали Делон...Бихте ли ме насочили !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика от филми
Collapse
X
-
Piliondel написа....Мисля,че музика към филм,която си заслужава да бъде чута е например:
"Donnie Darko"..или "American Beauty" както и музиката от "The Shawshank Redemption" и още много други.А Gladiator има наистина невероятен soundtrack!
Дони Дарко
Но има една невероятна песен, която веднага ми се внедри под ноктите. И от тогава листчето с текста и винаги ме съпътсва в задния ми джоб.Самата тя е така объркана както и самия филм. Чуйте, просто!!!
Луд свят
Поздрави с нея.
HELLCAT написаИмам едно процедурно питане ! От дълго време търся из Нета филма "Особен урок" с Натали Делон...Бихте ли ме насочили !"...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски
Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.
Comment
-
Мда,Donnie Darko е чуден филм!Мисля че и останалите песнички от саундтрака са доста интересни..и странни!Но определено Mad World на Gary Jules е страхотна!!!!Аз пък си я научих наизуст! :nod:"but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's to much, my heart fills up like a balloon that's about to burst..."
Comment
-
gstg написапесента от филма Тримата мускетари , руската версия
на Михаил Боярски"...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски
Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.
Comment
-
Абе не е най-доброто изпълнение на песента, ама го слагам зарди филма, който компенсира.
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb(много добър филм, ама то друго и не може да се очаква от Стенли Кубрик, име което спокойно може да се използва като синоним на думата режисьор) - When Johnny Comes Marching Home
Та избрах мелодията зарди филма, другият вариант беше да сложа "Умирай трудно".Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Имам известни симпатии към тази сцена:
Road To Perdition: Perdition - Piano DuetEighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Просто хубава музика от хубави филми
Колкото и добри да нашите филмови композитори, те не са Бетховен, Моцарт или Брамс. Защо да използваме музика, не толкова добра, когато има толкова много великолепна оркестрална музика от миналото и от съвременността.
На път съм да се съглася с думите на Кубрик?Last edited by Ханс; 30-11-2006, 18:11.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
Comment