Аз пък се чудя откъде да си дръпна без пари саундтрака на "Кралица Марго". Фен съм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика от филми
Collapse
X
-
Хора, може ли някой да ми помогне - търся една песничка от един от двата филма за Иво Джима - мисля, че не беше "Знамето на бащите ни", а другия, японския. Та песничката е една, която пускаха по радиото на японците и пеят някакви дечица на японски и се разбира тук-таме "Иво Джима" - пеят за острова, който храбро се защитава от смелите войници, алабала...
Идея?Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Comment
-
Айде на балканска духова музика - музика от фестивала в Гуча (заради който е правен и филма)
http://www.guca.co.yu/
Инструции за слушане - ² фаза: на масата се слага салата и ракия. Пие се и слабо се разграничаваме от циганията (нищо, че под масата си тактувате). ²² фаза - показвате, че тоя тип музика сте в състояние да танцувате - първоначално леко притеснително, но ракията намества неудобството. ²²² фаза - обещавате си, че ще отидете на самия фестивал ("ей го къде е, пък и какво?")
Comment
-
SRH написаАйде на балканска духова музика -
Sounds of Istanbul
Доста съзвучно с летните жеги, поне по моите усещания.
Comment
-
Ногу в ориента се засилих Ето нещо в контекста на обединяваща се Европа
http://www.youtube.com/watch?v=_MsWl7eCs_E
P.S. Да питам - що не мога да си слагам връзка към нещо от дума?
Comment
-
итката не остава същото впечатление у мен както предхождащият я "марш", струва ми се че и при Голъм е така
Хора, може ли някой да ми помогне - търся една песничка от един от двата филма за Иво Джима - мисля, че не беше "Знамето на бащите ни", а другия, японския. Та песничката е една, която пускаха по радиото на японците и пеят някакви дечица на японски и се разбира тук-таме "Иво Джима" - пеят за острова, който храбро се защитава от смелите войници, алабала...
Идея?
Comment
-
Щом на мода е фолклорът...
Do Not Forsake Me, Oh My Darlin. Щях да забравя, филмът е High Noon.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Хана написа
А Джо Кокър е ... Джо Кокър. Ако не бях виждал Буковски щях да кажа, че си го представям точно като Джо.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Ханс написаМай никъде в темата не видях да се споменава "Коса", което е малко странно. Аз съм скучен и банален човек(за най-последното не съм сигурен, че съм, но така казват) - Let the Sunshine In.
А иначе - чуйте това: The Trashmen - Surfin' Bird
Много ненормална песничка, май че от 60-те :clown: има я в гениалния "Full Metal Jacket", когато го гледах се размазах от кеф
А комбинацията от "Surfin' Bird" и гатлинг преминава отвъд общочовешките нравствени норми :twisted:
:p
Comment
Comment