Идеята на тази тема е да служи за информация за книги по форумната тематика (а тя обхваща почти всичко, което е съврзано с история, война и т.н.). Всеки, който почувста, че има съответното желание, сили и свободно време, може да представя тук някоя от книгите, които в момента чете или е чел преди време. Така всички бихме научавали за някоя книга, която иначе можем да пропуснем.
Идеята е да се направи все пак някакво представяне на съответната книга (а не просто - харесва ми, кефи ме или нещо от сорта) - по какъв проблем е, доколко подробно е представен съответния проблем, гледната точка, стила и всякакви други особености... Пък ако някой е написал книга - може да обсъдим и нея .
Смятам темата да е сериозна дотолкова, че да се допускат само конструктивни постове.
Идеята е да се направи все пак някакво представяне на съответната книга (а не просто - харесва ми, кефи ме или нещо от сорта) - по какъв проблем е, доколко подробно е представен съответния проблем, гледната точка, стила и всякакви други особености... Пък ако някой е написал книга - може да обсъдим и нея .
Смятам темата да е сериозна дотолкова, че да се допускат само конструктивни постове.
Comment