Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Маската на/Легендата за/ Жоро" или що е то "лош филм".

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А, ок. Моя е грешката значи, извинявам се. Така е като пиша само Zorro в eMule

И двата филма са с Антонио Бандерас и Катрин Зита-Джонс.

Каква германка, бе Ханс? Катрин е ирландка, въпреки че някои я мислят за латинска дива, нещо като Дж. Лопес - заради името.
    Last edited by Dinain; 09-02-2006, 14:26. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Warlord написа
      Ами Грей незнам точно, но този с Бандерас със сигурност не е излязъл преди няколко месеца, а преди няколко години.
      Те и двата са с Бариерас и "катито зита джоунс, грррр, кхъм, кхъм, така де.... ", така да се каже едното е продължение.
      Като говорите за Патриотът, предполагам че става дума за филма с Мел Гибсън, защото има и един "Патриот" със Стивън Сегал
      Този със Сегал със сигурност е по-добрият. Иначе имах предвид този със Смел Гипсов. Лошите спомени се допълват освен от това, че филма бе ултра скапан и от това, че ме глобиха 7лв, най-лошо изхарчените пари, за които се сещам. :argh:

Каква германка, бе Ханс? Катрин е ирландка, въпреки че някои я мислят за латинска дива, нещо като Дж. Лопес - заради името.
      Не ме четеш внимателно:
      Бе за нея съм чувал, че не е германка...
      За да разбереш виж тук:
      Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Да, чак сега ви прочетох поправката. А за Патриотът и аз го гледах веднъж преди време с огромно отегчение (както и всички американски филми на такава тематика) само защото нямаше какво друго да правя през тези няколко часа, а само той ми беше под ръка. Но за разлика от Динайн, този филм с нищо не ме впечатли, освен една сцена където, на един от англичаните му отнесоха главата с топ. :twisted:
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Hans Delbruck написа
          Ъъъ, не бяха ли точно обратното бре? И мен ми се върти, че стария се казваше Маската, там с катито зита джоунс, грррр, кхъм, кхъм, така де....
          Бе за нея съм чувал, че не е германка, така че внимавай да не разсърдиш Дядо Коледа и неговият пророк вон Ханщайн.
          Коледа отдавна отмина, а и германките също омръзват... само Моника Белучи не омръзва, така казват.
          По случай наближаващия Св.Валентин, а.к.а. Трифон Зарезан (така де, нъл сме патриоти :nod: ) и наближаващото затопляне на времето едно чернокосо Кати му се полага на Грей
          (ей, за тоя човек май прекалих с бъзиците, ще вземе да се ядоса и да ме банне )

Comment

Напротив, внимателно те чета, затова не разбрах откъде тази идея, че Катрин е германка...
            Ок, чета.

Но за разлика от Динайн, този филм с нищо не ме впечатли, освен една сцена където, на един от англичаните му отнесоха главата с топ.
            Е, не чак ме е впечатлил, точно това ми хареса за отблъскване на скуката - баталните сцени, въпреки и slow motion capture писва като се прекали с него.
            "Патриотът" със Сегал не мисля, че е по-добър: ставаше дума за американци-съзаклятници, които искаха да обявяват Тексас за независима държава (то си има наистина такива движения), като за целта атакуваха градче с биологично оръжие. Докторът-вирусолог Сегал (той все играе доктор, архитект, професор, ама с половин кутре пребива лошите) излекува болните, разпръсквайки цветчетата на някакво цвете от хеликоптер на националната гвардия (със съответното знаменце, разбира се) - всичко това по стара индианска рецепта
            Last edited by Dinain; 09-02-2006, 14:39. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

фон Ханщайн написа
              (ей, за тоя човек май прекалих с бъзиците, ще вземе да се ядоса и да ме банне )
              Ако извърши подобно дзверство ще седнем да пишем писмо на Imperial да му отнеме администраторските права.
              Last edited by Ханс; 09-02-2006, 20:38.

Comment

За да разбереш виж тук:
                http://forum.boinaslava.net/showthr...%E0%F9%E0%E9%ED
                Хехехе, добро е това

Comment

Dinain написа
                  Докторът-вирусолог Сегал (той все играе доктор, архитект, професор, ама с половин кутре пребива лошите) излекува болните, разпръсквайки цветчетата на някакво цвете от хеликоптер на националната гвардия (със съответното знаменце, разбира се)
                  Другата особеност на Сегал е каменното му лице при всички ситуации изобразяващо всички чувства и емоции. И разбира се такъв трябва да е американският целеустремен мъжага аналог на Рамбо. А като се сетих за Рамбо, да ви кажа, че ще излиза 4-та част. Доколкото разбрах от едно изказване на С.Сталоун този път ще проникне при талибаните и ще им разкатае фамилийката, щото им е набрал от 11.09, нищо, че в 3-та част бяха приятели до гроб и бойни другари срещу злите руснаци.
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

И аз чувам слухове за "Рамбо 4", че и не само - "Умирай трудно 4", "Смъртоносно оръжие 5" и "Терминатор 4" (Шварци като си свърши каденцията). С. Сегал през последните години бълва филми, което ми е необяснимо, след като една много малка част от тях стигат въобще до кинопремиера (за да се провалят катастрофално). В един от последните беше наистина професор по археология, който го арестуваха в Китай, почна се интернационално преследване с китайската мафия, което свърши - къде? - в България
                    Излезе наскоро и един филм с Долф Лундгрен, който е невъзможно да се разбере дали е сниман в 2005-а или 1985-а (2005-а е), действието се развиваше около Санкт Петербург, ама е сниман в България
                    Въобще скапани филми много, ама като няма нищо ново за гледане и до тях опирам - да се посмея по-скоро и да си припомня че и от "Патриотът" по-лошо има.

Comment

Warlord написа
                      Другата особеност на Сегал е каменното му лице при всички ситуации изобразяващо всички чувства и емоции. И разбира се такъв трябва да е американският целеустремен мъжага аналог на Рамбо. А като се сетих за Рамбо, да ви кажа, че ще излиза 4-та част. Доколкото разбрах от едно изказване на С.Сталоун този път ще проникне при талибаните и ще им разкатае фамилийката, щото им е набрал от 11.09, нищо, че в 3-та част бяха приятели до гроб и бойни другари срещу злите руснаци.
                      Разлика между талибани и муджахедини правиш ли? Впрочем какво стана с достопочтеният генерал Достум?

Dinain написа
                      ...от "Патриотът" по-лошо има.
                      Няма, няма.
                      Те ще пускат и римейк на Хищникът с участието на...John Cena! :aaa:
                      Last edited by Ханс; 09-02-2006, 15:44. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Hans Delbruck написа
                        Разлика между талибани и муджахедини правиш ли? Впрочем какво стана с достопочтеният генерал Достум?
                        А дали широката публика прави? Важното е че са брадати, грозни и с чалми, следователно - лоши :o

Comment

Ей, с тия римейкове утрепаха класиката! Свършиха ли им темите, що ли?

Comment

Ами така става с всеки един отрасъл май - кино, компютърни игри, преса, телевизия, дрехи и коли ако щеш. Отначало са най-различни и всяка по-оригинална от другата, след време се очертават най-популярните видове/модели и почват да се правят почти само те - когато креативността отстъпи на чистото правенето на пари. Така продължава известно време, докато на публика и омръзне от еднообразието и популярността на отрасъла спадне. И тогава някой измисля нещо ново и целия процес започва наново

Comment

Working...
                            X