Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коледна приказка край огъня

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

...
    - Алеле, бат Парабел утепа Дедот!!! – на чист македонски изпищя Снежанка. – Дека ще побараме сега нов Дед?
    Джуджетата ужасено подскачаха наоколо като пуканки в микровълнова.
    - Стига сте цвърчали, спокойно, поемам нещата в свои ръце, – каза Снежанка. – Аз командвам вече тук! Мен ще слушате!
    И Снежанка с добре отработен в дългите полярни нощи жест развърза бялото си кожухче и го метна на земята. Отдолу тя беше с дълги над коляното червени ботуши и червено кожено бельо, а в ръката си държеше снежно бял камшик. Всички онемяха: по-голямата част от Бойна Слава от възхищение, а Хани и Дракулеска – от завист. Единствено Грей беше зает с германките и не й обърна никакво внимание. А джуджетата послушно се строиха пред господарката си.
    - На Вашите заповеди, мем-сахиб, - дружно издекламираха те.
    - Парабелум получава бан откъм подаръци за 5 години, а цялата Традиция за солидарност с него – за 1 година. А аз ще раздам останалите подаръци. А за компенсация, че не са от истински Дядо Коледа – по една целувка с подаръка.
    - Аааааа, пак се минах! – изрева на умряло и се тръшна на земята Манщайн. – На тях целувка, а на мен някакъв дърт пръч ми пробута една грозница! Искам целувкаааа!
    - Стига си пищял! – сопна му се Снежанка и замахна лекичко с камшика. Манщайн залегна и камшика изплющя покрай него.
    - Сегаа, я да видим кой е наред. За Дибко – едно неосъществено пластмасово генералче.
    - Ама аз исках осъществено оловно, - възрази Дибко.
    - Таз година неосъществено, догодина – осъществено, а подогодина може и оловно, - с нетърпящ възражение тон каза Снежанка. – Я да видим тук какви писма има, ето едно от Виталий и Динлин: “Ты старрррый имперррриалистический дуррррак Санта Клаус. Да здравствует трижды ордена Ленина имени Октябрьской революции красный Дед Мороз!” Я па тея, - възмути се Снежанка. Я бързо две от джуджетата да ги пратят в ГУЛАГ да проверят наживо имало ли е репресии по времето на Сталин.
    Изведнъж се чу страхотен трясък от дъното на окопа. Във въодушевлението си Грей с една от германките бяха съборили шведската стена, което обаче въобще не ги смути и Грей подължи да прави лицеви опори върху нея (върху шведската стена, не върху германката).
    В твоа време Снежанка продължаваш с писмата.
    - Ето какво е писал на Дядо Коледа Камерерчо: “Искам 303 дивизии, 20 978 самолета, 22 600 танка, оръдия и миномети (над 50мм) - 76 500 броя и 5.7 млн войници."
    - Ииий, че много! – учуди се Снежанка. – За какво са ти толкова много?
    - Ами толкова са по ВИЖ и militera, смятал съм ги.
    - Е, твърде много са, не си прав. Ще ти дам сега и самолети, и минохвъргачки, и танкове, обаче по-малко.
    - Дядо Коледа и Снежанка са резунисти – с погнуса прошепна на компанията Камерер. – Да си вървят откъдето са дошли, не ни трябват такива в Бойна Слава.
    - Хайде да му ги дадем всичките тези самолетчета, минохвъргачки и танкчета на лизинг, - намеси се джуджето-фаворит на Снежанка като чу, че може да ги напъдят от Бойна Слава. По-ужасно нещо от това да не влиза в Бойна Слава то не си представяше.
    - Добре, - милостиво се съгласи господарката му. – Така да бъде, цялата техника на лизинг за 500 години за Каммерер.
    ....

Comment

Тц тц тц, ей сега ми заминаха подаръците...... Това Снежанките са опасна работа
      .... а толкова се надявах на арбалетче ...
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Аз в целия разказ съвсем в началото попръцквам и това е, иначе без подарък, без честитка, без нищо, но нищо има и следваща година само да сме живи и здрави.
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

ъъъъ нема подаръциииииии.........

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
          ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
          ,sevogorob eht erew ysmim llA
          .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
          тарляха се и сврецваха във плите;
          съвсем окласни бяха тук щурпите
          и отма равапсатваха прасурси.

Comment

фон Ханщайн написа
            ... във форума скоро не бяха говорили за Сталин, че да ги обстрелват Фашо и компания...
            Това не го вдянах - кои, аджеба, са тези, в този zero-tolerance-for-non-democrats форум?
            Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
            A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Какво трябва да направя за да имам Снежанка ( с дълги над коляното ботуши и червено еротично бельо) за Нова година ?
              SEMPER AGRESSUS

Comment

...
                Снежанка оправи поразместеното си от бъркането в чувала бельо и продължи да раздава подаръците.
                - На Nick Дядо Коледа му подарява едно корабче с българското знаме, да си го сложи на аватарчето. Ето, заповядай, ето ти и целувчицата от мен.
                - На Вало подарява соли за вана, заповядай. Я, може ли да ги видя тези соли за вана как миришат? – Снежанка отвори бурканчето, доближи го до нослето си и изведнъж изпищя:
                - Полиция! Това е хероин примесен с медицински въглен!
                - Не бе, маце, това е барут – успокои я Вало, - и не са никакви соли за вана също.
                - Офф, добре, - успокои се Снежанка, ама ще минеш без целувка за наказание.
                - Такаа, за ИСТОРИК – една китайка, като я натиснеш по коремчето веднъж, казва “Чайна” (China), като я натиснеш два пъти – казва “Майна”. Ето и целувката от мен, млясссс...
                - На HELLCAT едно самолетче, ето и една целувчица също така. Моля? Какво казваш, къде, къде да те целуна??? Каквооо??? Къде ми предлагаш ти да те целуна бе???? Мръсник!!!
                И пред очите на всички Снежанка изпющя едно звънко шамарче на Hellcat. Всички учудено замълчаха и настъпи тишина, в която се чуваше само отдалечения огън от 47 мм противотанково оръдие "Шкода" обр. 1936 г. и ритмично скърцане от ъгъла, където бяха Грей и германките.

Снежанка се посъвзе от яда си и продължи. Червеното на бузките й много й отиваше.
                - На Даниц – ново сайтче, че да му станат дузина, заповядай, ето и целувка само по бузката и никъде другаде.
                - Има тук и едни доспехи заедно с арбалета ли е, аркебуза ли е, все ги бъркам, много си приличат думите. Знам, че от едното се стреля, а с другото се мушка, ама кое какво беше – забравих. Те са за Гладиаторчо, той ще се оправи кое за какво е.
                - За Арасланчо – едно пони. Каквооо? Какво като си искал кон, аз ти давам пони, това е.

В това време Голъм беше привикал едно от джуджетата и го разпитваше:
                - Виж сега, ти много добре знаеш, че дядо Коледа не съществува, нали така?
                - Е как да не съществува? Не мога да те разбера - учудено вдигна ръце джуджето сякаш да се предпази.
                - И ти понеже си репрезентация на Коледа, също не съществуваш. Вие сте само един сублимиран инфообект, който раздава подаръци вместо родителите на заблудените деца. Дядо Коледа е проекция на вярата на заблудения масовик. Тоест ако той не вярва в него и той не съществува, така ли е?
                - Сигурно е така, - джуджето обичаше всичко да е кратко и ясно, а в случая му се струваше, че казаното е нито кратко, нито ясно.
                - Ами аз не вярвам в теб. Сега трябва да изчезнеш.
                - Прав си. - каза джуджето.
                И с едно замахване на ръката he vanished in the breeze както се пееше в песента на НЕУВЯХВАЩИТЕ Стоунс “Anybody seen my baby”

Снежанка обаче не беше изчезнала за радост на очакващите подаръци и целувки.
                - Тук сега останаха разни ненадписани подаръци. Има две СD-та с коледни и приспивни немски маршове: “O Tannenbaum, o Tannenbaum, Wenn die Soldaten durch den Tannenbaum marschieren” и “Stille Nacht, Deutschland ueber alles”. На кого да го дам него? Айде, от мен да мине, единият на Ханси, че той остана без подарък, Дедо Коледа не го обичаше нещо.
                - Още едно СD има, то ще е за Шеленберг, ето, заповядай, плюс една антология на световната литература да се ориентираш кой какво е написал и кое си струва, а кое не си струва да четеш.
                - Тук има и още една книжка с либрето на сапунени опери на латински за Византинерчо, със здраве да ги четеш да си упражняваш латинския, - и Снежанка целуна Византинерчо.

Торбата с подаръци видимо намаляваше.
                - Я сега се стройте да ви видя на светлото кой има и кой няма подарък, - каза Снежанка.
                Бойнославци наставаха и се събраха под светлината на сигналната ракета. Снежанка ги огледа внимателно един по един, замисли се и каза:
                - Омръзна ми да раздавам подаръци. Ето ги останалите, избирайте си който каквото иска, - и Снежанка изсипа останалите в торбата подаръци на земята.
                - А аз спирам да раздавам подаръци и вече няма да идвам тук, защото съм пристрастна: един от потребителите в Бойна Слава ми разби сърцето, много ми хареса, но ме е срам да си призная и заминавам в Лапландия да вехна от любов към него.

И така, коледната приказка, която започна като военна проза, премина през етапи на еротичен разказ, фейлетон и криминале, завърши като розов сапунен роман.

Весели празници на всички!

Comment

HELLCAT написа
                  Какво трябва да направя за да имам Снежанка ( с дълги над коляното ботуши и червено еротично бельо) за Нова година ?
                  Just call me
                  I can handle this

Comment

фон Ханщайн написа
                    ...
                    - А аз спирам да раздавам подаръци и вече няма да идвам тук, защото съм пристрастна: един от потребителите в Бойна Слава ми разби сърцето, много ми хареса, но ме е срам да си призная и заминавам в Лапландия да вехна от любов към него.
                    Без да се обиждат другите потребители, ама само АЗ ще да съм бил този :mhehe: :twisted: :mhehe: :twisted:

THE LABARUM

Comment

byzantiner написа
                      фон Ханщайн написа
                      ...
                      Без да се обиждат другите потребители, ама само АЗ ще да съм бил този :mhehe: :twisted: :mhehe: :twisted:
                      Виж сега, да преценим реално ситуацията: Дядо Коледа дърт, джуджетата твърде дребни, няма да се учудя, ако Снежанка се е ориентирала към жени. Пък и ние сме по-красивата половина от човечеството Да не се разочарова никой, но Снежанка МОЖЕ И да е осъзнала, че е лесбийка :p

Comment

Аре-е-е, много се увличате. И дядото, и Снежката и джуджетата са си таман, демек straight. Някои може да го имат за демоде, ама това е.

Comment

Хана написа
                          Виж сега, да преценим реално ситуацията: Дядо Коледа дърт, джуджетата твърде дребни, няма да се учудя, ако Снежанка се е ориентирала към жени. Пък и ние сме по-красивата половина от човечеството
                          Е, да де съгласен съм за тва за човечеството , ама то и мъжете в тоя форум не сме за изпускане...и по-конкретно АЗ :twisted:

THE LABARUM

Comment

Нямам нищо против Снежанка да е лесбо. Такъв подарък и не съм мечтал !!! Снежанка с бонус: нейната приятелка. Това е новогодишна изненада. Но нека приятелката на Снежанка да бъде с дълго черно палто тип "шинел", дълги черни ботуши над коляното и черно еротично бельо; черни мрежести чорапи с жартиери;дълги черни коси; мерки 90/60/90; а бе нещо от сорта Моника Белучи.
                            SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
                              Нямам нищо против Снежанка да е лесбо. Такъв подарък и не съм мечтал !!! Снежанка с бонус: нейната приятелка. Това е новогодишна изненада. Но нека приятелката на Снежанка да бъде с дълго черно палто тип "шинел", дълги черни ботуши над коляното и черно еротично бельо; черни мрежести чорапи с жартиери;дълги черни коси; мерки 90/60/90; а бе нещо от сорта Моника Белучи.
                              Цък..цък..цък ше оцапаш клавиатурата и монотора :twisted: , поспри се де

THE LABARUM

Comment

byzantiner написа
                                Цък..цък..цък ше оцапаш клавиатурата и монотора :twisted: , поспри се де
                                Вашите непристойни подмятания не могат да ме засегнат драги ми byzantiner :p Трябва да Ви е ясно едно: HELLCAT е имал всяка жена, която е пожелал :tup:
                                SEMPER AGRESSUS

Comment

Working...
                                X