Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рисунки на историческа тематика

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

още..
    "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

последно...

Comment

Хане, страшни са

Извинявам се че така ги слагам, ама ги нямам тука на тоя компютър като файлове.
        "Спартанците не питат колко са враговете им, а къде се намират......"

Comment

това 4тото какво изобразява?

Comment

Рисунки на историческа тематика

Ето нещо и от мен, това е потушаване на Войнишкото въстание.

Comment

Луи XIV дава амнистия на Конде след Пиренейския мир от 1659г.
              "Спартанците не питат колко са враговете им, а къде се намират......"

Comment

Много интересна тема! Ще се пробвам и аз да пусна нещо тук пък дано се получи. Още съм новак във форума и не се оправям много добре с навигацията.

Нъде е този бутон за търсене на файл!?
                Last edited by Гвардейски полковник; 28-09-2006, 12:30. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Акварелчета от фронта бях посабрал бая, пускал съм в друга тема рисунките на Ги Сайер към собствената му книга, но ето и от мен - не батализъм маринизъм, но е забавно. Всъщност не е ли по добре да ги отделяме по някакви признаци: техника, период на разглеждана тематика, аввтори, съответно, военни или професионални художници...

Comment

О Първата световни наши и една по-специална, последната е френска карикатура, която изобразява подлостта на българите

Comment

Въчков написа
                      Къде е този бутон за търсене на файл!?
                      Предполагам, имаш предвид прикачването на файл от компютъра. Става ето така: http://forum.boinaslava.net/faq.php?...chment_explain

Comment

А тези съм събирал едно време за подводничарския сайт и играта за конвоите, така и не влязаха в работа

Comment

Чудесна тема!

Поздравления!

.
                          ..И кажи ми ти страннико,
                          чувал ли си звук,
                          по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Страхотни скици Круме
                            Мен часовете по литература ме вдъхновяват с отегчителността си ...
                            имам разни скици но така и не намерих някой да ми ги сканира, затова слагам това "литературно" произведение снимано с GSM

Comment

@ von Danitz - тия морските са много яки, особено последната. Има ли някъде в нета сайт с подобни или това си е твоя частна колекция?
                              @ 2GooD - хаха, да знаеш аз колко "учебен" материал имам

Comment

Браво,момци!!! Много интересна тема! Ето тук няколко картинки и от мен. Т е са от една книга "Феликите битки на българите"-нещо като илюстрована детска енциклобедия. Нд не си мислете, че няма какво да видят и големите! Излиза на 1 ноември с тиража на "24 часа", цена около 10 лв.

Comment

Working...
                                X