Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Концерта на Accept в Каварна

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #16
    И аз дочух слухове за Мейдън и AC/DC, ще е голямо щастие да ги видим догодина. Срещата е добра идея, само че ще е по-добре да я направим във Варна, щото там първо ще ни стовари влака/автобуса. Но е още много рано да се говори за това, пък и не е сигурно дали ще се осъществят тези концерти. А MANOWAR скоро няма да ги видим в България, щото още през 1994 в Гърция, оня тлъстак изкъртен Фънки от СМЕ се е изпокарал с мениджърите им и те никога няма да ги поканят. Но остава агенция Прима, а и кмета на Каварна показа, че няма невъзможни неща!
    (\_/)
    (°_°)
    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

    Comment


      #17
      MONSTERS OF ROCK - Summer 2006 - България

      Вече стана ясно кои групи ще свирят на този фестивал догодина. Пускам го тук списъка с известно закъснение (още преди 2-3 седмици го обявиха официално) за тези, които още не са чули и въобще да кажете какво мислите и дали ще посетите това събитие. Такъв голям фестивал досега никога не е бил провеждан в България. Ето я и програмата със зашеметяващ списък от световноизвестни и легендарни рок/метъл групи:

      3 август
      Soulfly
      Children of Bodom
      Clawfinger
      Fera Factory
      H-Blockx
      Slipknot


      4 август
      Saxon
      Motorhead
      Judas Priest


      5 август
      Whitesnake
      Europe
      Def Leppard
      Running Wild
      Axel Rudi Pell


      6 август
      Ministry
      Dimmu Borgir
      In Flames
      Morbid Angel
      Sodom


      Забележка: на 4-ти бяха запланувани и нашумялите напоследък финландци от Nightwish, но след като вокалистката им ги напусна отпаднаха от списъка. На тяхно място организаторите обещаха да докарат друга група, която щяла да бъде голяма изненада. Засега се знае само, че групата ще е от САЩ и още се водят преговори.

      Цена за един ден - 50 лв
      Цена за целия фест - 160 лв
      Начало е първата седмица на Август 2006г.
      Идеята на организаторите е да има през целите 4 дена, денонощно живо присъствие на сцената и музиката да не спира. Набират се български групи, които да изпращат демо записи, като това е голяма перспектива да участват в чуждестранни фестивали година след това. Ще има видеостени с директна връзка от германския фестивал Wacken Open Air, както и голям мото събор близо до сцената.

      Мястото:Каварна, все още не е сигурно. Макар те да го отбелязаха като най-вероятно се разбра, че фестивала може да се проведе или в София или някъде около Стара Загора.
      (\_/)
      (°_°)
      (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

      Comment

      Working...
      X