kapitan______________________
Shelenberg
Ами аз доколкото знам бабата на Червената шапчица била от НКВД не съм много сигурен и трябва а питам Майнщайн, защото той ги разбира тия работи. Аз имам да попиша за операциите през ВСВ, но не знам кога ще стане щото операцията по отвличането на бабата и изнасилването на Червената шапчица е много интересна и има много източници като се почне от мемоарите на Ото Скорцени и се стигне до световния еврейски заговор и гървта на Иисус и масоните и така ама трябва да ми свърши семестъра и да се върна в Добрич.
Той Манщайн като напише биографията аз ще допълня.
...........................
Операция Червенокоска с още по-кодово име Ялате пиленца при батко
Започва на 22 юни 2001 г. под командването на генерал Вълко Червенков на източния фронт в западната част на курския салиент. На западния фронт в северната част пък командир е Фриц Папагаулус.
Целта й е получаването на достъп до петролните находища в двора на бабата на Червената шапчица, които лежали право пред Кавказ, в Подмосковието на 2200 километра от центъра на Москва. Като подточка a) от нея е е отвличане на полковника от НКВД Червеношапков________________________
Imperial
Сега нямам време да се занимавам с глупости, имам да качвам едни неща на форума. А и си търся работа. Кво ме занимавате с глупости само. Пък и знаете, че съм най-важният в този форум, аз ли точно приказки да ви разказвам.
- Аре бе бате Импи, разкажи приказката.
- Ми то нищо интересно. Една Червена шапчица 138 милиметрова гаубица, произведена от Шкода е била открадната германеца от руски произход с еврейски корени Волфщайн при Ленинград. Обаче гръмнала и останки от крадеца валяли три дни над руснаците и ги пръскали. Ще кача информация за нея на Броня ._______________________
Galahad_______________________
mellisa______________________
KG125
Аз съм виждал дядото на Червената шапчица... викаха му Червената барета... та съм го мяркал на едно събиране на столетници, ние почти сме връстници ама няма значение, аз изглеждам много готино с тия слънчеви очила 6 диоптъра. Дядото на червената шапчица, Червената барета участвал в четири войни :o 1912, 1913, 1914-1918 и като генерал от ВВС 1939-1945! У тях бях виждал един кортик, ама ви казвам, чудничък, :rock: утре ще пусна снимки да ви питам за едно орле отстрани и за един кръст с мното странен оттенък не е точно на сапьорските части, нито е на парашутни абе един такъв виолетов все едно си си порязал малкия пръст с брадва.
Аз и Червената шапчица я познавам, ама тя не ме обича щото се занимавам с ножове и противогази. Някак не изпитва симпатия към мен, :aaa: кой знае кво си мисли... Вероятно се отдръпна от мен защото един път й обещах, че ако си поиграем в гората някоя нощ ще й подаря 3 противогаза от Втората Световна с автографи от Лили Иванова. :stupid: Както и да е. Грешката си е моя. Та аз не знам защо всеки, който е разказвал приказката досега все е говорил глупости за вълка... :evil: Той вълка е един симпатяга ви казвам на 65 г. още си пази пагоните на Държавна сигурност :rock: а там какви неща имат в музеите, ебало си е майката просто.
Червената шапчица се упътила към къщата на дядо си щото аз я бях пратил да го разпита за една каска дали може да й я подари за рождения ден, за да ми я препродаде тя обаче срещнал я вълка, нахлупил й една фуражка на полковник от ВВС през ВСВ и я пернал по главата с Железен кръст ІІ степен, който принадлежал на генерал Стоян Стоянов. Аз да ви кажа чух, че тоя кръст Стоянов го изхвърлил в кенефа на 9 септември хахаха и той изплувал в Бъкстон... :nod:
Аз и Червената шапчица я познавам, ама тя не ме обича щото се занимавам с ножове и противогази. Някак не изпитва симпатия към мен, :aaa: кой знае кво си мисли... Вероятно се отдръпна от мен защото един път й обещах, че ако си поиграем в гората някоя нощ ще й подаря 3 противогаза от Втората Световна с автографи от Лили Иванова. :stupid: Както и да е. Грешката си е моя. Та аз не знам защо всеки, който е разказвал приказката досега все е говорил глупости за вълка... :evil: Той вълка е един симпатяга ви казвам на 65 г. още си пази пагоните на Държавна сигурност :rock: а там какви неща имат в музеите, ебало си е майката просто.
Червената шапчица се упътила към къщата на дядо си щото аз я бях пратил да го разпита за една каска дали може да й я подари за рождения ден, за да ми я препродаде тя обаче срещнал я вълка, нахлупил й една фуражка на полковник от ВВС през ВСВ и я пернал по главата с Железен кръст ІІ степен, който принадлежал на генерал Стоян Стоянов. Аз да ви кажа чух, че тоя кръст Стоянов го изхвърлил в кенефа на 9 септември хахаха и той изплувал в Бъкстон... :nod:
Shelenberg
Ами аз доколкото знам бабата на Червената шапчица била от НКВД не съм много сигурен и трябва а питам Майнщайн, защото той ги разбира тия работи. Аз имам да попиша за операциите през ВСВ, но не знам кога ще стане щото операцията по отвличането на бабата и изнасилването на Червената шапчица е много интересна и има много източници като се почне от мемоарите на Ото Скорцени и се стигне до световния еврейски заговор и гървта на Иисус и масоните и така ама трябва да ми свърши семестъра и да се върна в Добрич.
Той Манщайн като напише биографията аз ще допълня.
...........................
Операция Червенокоска с още по-кодово име Ялате пиленца при батко
Започва на 22 юни 2001 г. под командването на генерал Вълко Червенков на източния фронт в западната част на курския салиент. На западния фронт в северната част пък командир е Фриц Папагаулус.
Целта й е получаването на достъп до петролните находища в двора на бабата на Червената шапчица, които лежали право пред Кавказ, в Подмосковието на 2200 километра от центъра на Москва. Като подточка a) от нея е е отвличане на полковника от НКВД Червеношапков
Imperial
Сега нямам време да се занимавам с глупости, имам да качвам едни неща на форума. А и си търся работа. Кво ме занимавате с глупости само. Пък и знаете, че съм най-важният в този форум, аз ли точно приказки да ви разказвам.
- Аре бе бате Импи, разкажи приказката.
- Ми то нищо интересно. Една Червена шапчица 138 милиметрова гаубица, произведена от Шкода е била открадната германеца от руски произход с еврейски корени Волфщайн при Ленинград. Обаче гръмнала и останки от крадеца валяли три дни над руснаците и ги пръскали. Ще кача информация за нея на Броня .
Galahad
Според ИБИ/ГИБИ съотв.8/15 том, стр. 11896, издание на БАН, както и според летиписа на архимандрит Манасий, оригинала на който скоро ще пусна на сайта си, Капа Роса или Капка Роска, както е наречена в някои от хрониките, е родена средата на 10 век и по-точно на 12.06.956 г. към 13 часа наобяд (ще проверя допълнително за точната минута на раждането) от майка влахинка (с ромейска жилка) и баща българин ( с куманска жилка). Такава е всичката налична информация от всички източници.
Лъв Дякон пише, че срещата на император Въло с Капка Роска се е състояла на 17 юли 962 година в гората край Ахелой. Няма запазени сведения по коя точно пътечка е минал Въло и по коя Роска. Теофан Константинат пише за една пътечка, Пресветоний Цесарийски за друга.
По отношение на бабата не се сещам за източник. Както казах по-късно ще се занимавам с тези събития за статия за моята страница и ако има, ще го посоча там. Докато за някои баби, като тази на Ана Комнина сведенията са предостатъчно (за нея сложих една пилотна версия на моята страница), то за бабата на Капка Роска проблема е точно обратния - източници бол и да се обработи цялата информация е доста сложно.
Лъв Дякон пише, че срещата на император Въло с Капка Роска се е състояла на 17 юли 962 година в гората край Ахелой. Няма запазени сведения по коя точно пътечка е минал Въло и по коя Роска. Теофан Константинат пише за една пътечка, Пресветоний Цесарийски за друга.
По отношение на бабата не се сещам за източник. Както казах по-късно ще се занимавам с тези събития за статия за моята страница и ако има, ще го посоча там. Докато за някои баби, като тази на Ана Комнина сведенията са предостатъчно (за нея сложих една пилотна версия на моята страница), то за бабата на Капка Роска проблема е точно обратния - източници бол и да се обработи цялата информация е доста сложно.
mellisa
Действието на Червената Шапчица е ситуирано в един по-широк контекст на една горчива пародия. Трагичният, на силен и независим образ на една смела и умна Шапка във врaждебния свят на мъжете-вълци ми наподобява много на Медея. :vb_sad: Не съм сигурна, но май пръв Херодот пише на 4 стр., ред 12 от книга 7-ма на своята история за срещата на Кармина с Лупус. Без да се доверяваме напълно на Херодот, но точно в тази отдалечена от нас епоха, когато мъжете не са ходили на футбол, нито на ръгби, но са ходили на война, една доблестна атинянка се е била с вълци като с това е показала, че не само не е по-долу от другия пол, но го и надминава. :rock:
KG125
Червената шапчица била една супер пич Американска Баретка, а тоя левичар егати Кумчо Вълчо, дето все Маркс чете и пролетариати обединени сънува, все американския империализъм му е крив, че му е празен стомаха, та на нея взел да си връща. Аз всъщност не съм я чел тази приказка, но доколкото знам накрая Американската Баретка размаза гадния комунистически вълк, а не той нея да изяде. Това, че няма какво да се яде виждаме го и днес навсякъде. Няма какво да ядат, а не се сещат да си седнат на задниците и да работят здраво. Като в Америка. Само пищят за безплатно здравеопазване и образование. :mike: Ами че то...не може така и вълкът сит, и Шапка на тояга. Не трябва да има намеса на държавата. Кой когото изял изял, другите ред да си чакат, а държавата не трябва да се намесва. Това, което му трябва да Вълка е по-дясна политика и свиване на държавата. Или една дебела тояга. По-макро трябва да се гледа, че иначе ще останем без шапки и шапчици. И без баби.
Comment