Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте идея

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Значи след 15.07.2005 г. като се върне в София с буквите ще направим всичко както си му е работата, както той ми обясни, за да може да гледаме малко военни филми Вече съм му пратил писмото за да видим какво ще променяме в него, но поне ще ви кажа кои филми предложих аз в него най вече заради молбата на Wellington - Das Boot, Сталинград, Железен кръст, На западния фронт нищо ново - двете версии, Галиполи, Анзак (сериал), Тобрук, La Bataille de la Neretva и L'ouragan vient de Navarone. Също така предложих и сайтовете, които предложихте та ако нещо им хареса да си изберат. Но не забравяйте че всичко това все още може да се промени чакам само да се върне буквите, защото той имал връзки в някои от националните телевизии.
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Много ми харесва "Ало, ало" - англ. комедия за френската съпротива по време на ВСВ.
      А за Първата не се сещам за името - с Роланд Аткинсън в ролята на Злостър

Иначе има доста съветски.
      Много харесвах Граница - то е поредица, като последния филм от нея е за герм. нападение - началото беше за царските граничари по време на революцията.

Батальоны просят огня - пак съветски
      Съдбата на войника - много известен

Ама какво да ги мисля, както разбрах съм закъснял.

Comment

Абе може да се направи все още нещо. Ще предложа поне един от тях да го включим в списъка.

Comment

"Сталинград" - немски, май от началото на 90-тте.
          "Орелът излетя"; Великобритания с Майкъл Кейн; от 60-тте.
          "Те се сражаваха за родината" СССР; реж.С.Бондарчук

Comment

KG125 написа
            "Сталинград" - немски, май от началото на 90-тте.
            "Орелът излетя"; Великобритания с Майкъл Кейн; от 60-тте.
            "Те се сражаваха за родината" СССР; реж.С.Бондарчук
            Сталинград вече съм го дал като предложение, просто сигурно не си го видял. Иначе за останалите филми предполагам все един ще предложим. Вече като се върне буквите, а то трябва да е скоро (предполагам 4-5 дена) ще видим какво ще измислим.

Иначе ви благодаря за идеите и ако имате такива казвайте все още има време

Comment

Working...
            X