Ако някой случайно се интересува, имам тонове от тези книжки(е всъщност 2-3 хартиени, другото са pdf). Ако искате ще направя списък и ще качвам по поръчка(немога всичкото - над 15гб е и ще ми трябват три дни и три нощи за да го кача). Аз самият ги колекжионирам и ще се радвам ако някой ме снабди с нещо, което нямам(най-вече кампании).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Книги !!!
Collapse
X
-
По-лесно е да дам какво имам. Иначе бих се зарадвал на кампаниите на Фридрих.Attached FilesLast edited by Ханс; 20-10-2005, 18:50.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Гост
Нали вече ви казах, че на форумите на NETz.ru бъка от Оспрейки. Даже май бях сложил списъче от една от страниците със заглавия+1,2 картинки. Но искат регистрация, за да се стигне до тях. Иначе има и други на военна тематика, които не били Оспрейки. Но тях не съм ги гледал какви са.
Comment
-
Онзи ден с албирео се мотахме из една книжарница за потребявани книги и попаднах на нещо доста особено. Казва се Tank War 1939-1945, превеждана от полски (!!!) На пръв поглед книжка с картинки която дава обща картина на развитието на бронетехниката през периода, но се оказва че вместо обикновен текст има само извадки от разни документи от периода. Или пък от вестници и др. публикации.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
Трябват ми учебници за НГДЕК
Трябват ми учебници за НГДЕК по история на България!Някой има ли идея как и откъде мога да си взема( да си купя)?
Comment
-
Imperial написаОнзи ден с албирео се мотахме из една книжарница за потребявани книги и попаднах на нещо доста особено. Казва се Tank War 1939-1945, превеждана от полски (!!!) На пръв поглед книжка с картинки която дава обща картина на развитието на бронетехниката през периода, но се оказва че вместо обикновен текст има само извадки от разни документи от периода. Или пък от вестници и др. публикации.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment