Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Дори и да направят блестящ филм, пак ще се намерят критики от поне 15 гледни точки. На един не му харесал мечът, на втори - цветът на кожата на некъв си, на трети - роботът.
Стига глупости. Ако погледнем реално на нещата, в която и да е от сериите на Междузвездни войни има хиляди нелогизми, и даже - откровени тъпотии. Дори концептуални такива.
Само че - това е приказка. Вярно, ползвана за трупане на яки кинти.
Ако на някой не му харесва, имал някаква си различна представа и прочее - да не гледа и да си живее със собствената представа за нещата. И най-вече - да не мрънка. Аман от хора с обрано детство.Last edited by кало; 01-12-2014, 23:14.
Comment
-
кало написа Виж мнениеАко на някой не му харесва, имал някаква си различна представа и прочее - да не гледа и да си живее със собствената представа за нещата. И най-вече - да не мрънка. Аман от хора с обрано детство.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Хм, според мен "Междузвездни войни" си е продукт, уцелил правилното място и правилното време. Затова се е превърнал в легенда. Всички опити да се повтори магията 20, 30 или 40 години по-късно, са обречени на провал. Особено талантлив екип би могъл да го "преоткрие", да го напасне към днешните времена и вкусове, но това разбира се, ще е нещо друго, не онези "Междузвездни войни". Както Батманите (комикс) от 60-те е едно, филмите от 90-те са друго, "Батман" на Нолън са трето.
Че милиони ще го гледат няма съмнение. За съжаление това отдавна не е мерило за каквото и да било. С достатъчно реклама можеш да накараш хората да гледат всичко. Наскоро си изтеглих да гледам "Костенурките Нинджа" на Майкъл Бей (само заради Мегън Фокс) - знаех, че филмът ще е зле, но не и чак толкова зле. И въпреки че за този помия са изхарчени $125 млн., бокс-офисът вече е над $200 млн., т.е нищо чудно да има и продължение. ..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аз, да си призная, не съм ги гледал на кино. Може би само първия от новите епизоди, когато излезе преди години. Другите си ги изтеглих години по-късно, но така и не ме "грабнаха", даже не помня какво точно се случи там.
Колкото до този лазерен "кросгард" (така мисля, че се казва?), изглежда много вероятно с него сам да се порежеш/изгориш."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Imperial написа Виж мнение
Реакциите на появата на трейлъра за Епизод 1, който днес единодушно е смятан за най-левашкия от поредицатаPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Dinain написаКолкото до този лазерен "кросгард" (така мисля, че се казва?), изглежда много вероятно с него сам да се порежеш/изгориш.
Comment
Comment