И на мен ми хареса. Актьора който играе Дред се справя доста добре, като се има в предвид че използва само устата и брадичката си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Днес гледах един много добър филм, може би най-добрия филм, който съм гледал последните година-две: the best offer.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Филма е базиран на абсолютно клише - атентат срещу US президента, но е интересен заради предаването на едно и също събитие от гледните точки на различни участници в него. Към това можем да добавим участието на Денис Куейд, Форест Уитакър, Сигърни Уивър (във второстепенна роля) и Зоуи Салдана в съвсем кратка епизодична роля.Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt1211956/ - Разкошотийка"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Гост
Не пропускайте да гледате руския филм "Горько" (2013). Според мен, този филм е най-добрият руски филм сниман някога. http://www.youtube.com/watch?v=ajttWzjFORQ
Comment
-
Zombie Hunter c Danny Trejo -> kakво да кажа страхотен филм за категорията си... Бе-група категорията филми. К.Кинг очевидно е заснел филма като ирония на холивудските клишета в жанра зомбита. Стилистично продукцията наподобява комикс за непораснали 34 годишни.
Подборът на актьори е направен с пестевливи средства, каквото е участието и на сипаничавия мексиканец. Реалистични са - пропаднали пияндета от средната класа. Двете момичета (п.рясницата и добродушната девойка) не са лицемерни персонажи - и двете изглеждат така сякаш току що са живели в Люлин 3 или Надежда 6 (Връбница). Героите не са много красиви (за Дани Трехо това си е априори ясно).
Главният персонаж е мъжага алкохолик, който се налива с Джак и Джим... благодарение на скритото продуктово позициониране...май въобще се е заснел филмът.
Ефектите са умишлено бутафорни, но по своему въздействат. С други думи не пречат на вживяването във филма. Компютърната анимация е малко по-добра от тази във филмите с Ричърд Гиър от средата на 80-те.
В общи линии за качеството на филма може да прецените по отзивите в замунда - повечето 18-годишни с оформено съзнание юноши го оплюват... Което показва, че Ловец на зомбита наистина е откровена подигравка с излъсканите ърбан-фентъзи продукции , препълнени с млади, красиви, почти невинни (в библейския смисъл) герои, които сипват внимателно един пръст уиски в чашите чак в 12-ти епизод или в края на трилогията...Анархист-Диктатор
Comment
Comment