Кухулин написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Поредната съвременна адаптация по пиеса на Шекспир.Лично на мен ми хареса повече от "Хамлет" с Кенет Брана и "Ромео и Жулиета" с Леонардо ди Каприо и Клеър Дейнс.Но все пак филма не е сред фаворитите ми.Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
Не остана висш пост в Северна Корея, който да не е зает от младия лидер Ким Чен Ун. Това е ироничната равносметка, след като през седмицата севернокорейският ръководител бе провъзгласен за маршал на въоръжените сили на КНДР, което е най-високото военно звание в страната.
Ким Чен Ун вече оглавява Корейската работническа партия и е първи председател на Националната комисия по отбраната. А сега с новия си пост получава пълен контрол върху армията. Което веднага бе разчетено като знак, че планира да управлява Северна Корея чрез военните, точно като покойния си баща Ким Чен Ир и дядо си Ким Ир Сен, които бяха маршали.
Тъкмо го гледах, яко простотия. Ако ви е харесал "Борат", ще ви хареса и "Диктаторът"."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
А сега с новия си пост получава пълен контрол върху армията. Което веднага бе разчетено като знак, че планира да управлява Северна Корея чрез военните, точно като покойния си баща Ким Чен Ир и дядо си Ким Ир Сен, които бяха маршали.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment