Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сталинград"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз го гледах преди време и се впечатлих силно от доброто представяне на войната такава, каквато е била без излишен героизъм, но въпреки това бих го поставил под "Das Boot".

Comment

Е, според мен и в художествено отношение и по отношение на, тъй да го наречем, "дозирането на историческата обективност", "Сталинград" е класа под "Das Boot".

Comment

gollum написа
        Е, според мен и в художествено отношение и по отношение на, тъй да го наречем, "дозирането на историческата обективност", "Сталинград" е класа под "Das Boot".
        Напълно съм съгласен. Явно не се изразих достатъчно ясно: "Сталинград" е един добре направен филм, който бих препоръчал на всеки, но "Das Boot" е шедьовър.

Comment

Проверих- Сталинград си е 1993-а, както казах. А Дас Боот явно е доста по-старичкия... Крафтверк имат песен от саундтрака му, която е много известна и е...меко казано, страхотна...(мелодия де)
          Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Да "Подводницата" е по-стар, но копието, което се разпространява из Нет-а е по-ново - режисьорска версия от средата на 90-те години.

Comment

Някой знае ли дали има филма "Железен кръст" някъде из нета ?!
              Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Аз вече го имам Железен кръст благодарение на ndragostinov :nworthy: Които иска да ми пише ЛС да му го пратя чрез DC++ или някоя подобна програмка ! Без субтитри е но се говори на чист Английски така, че няма проблем.
                Иначе повтарям и потретвам "Сталинград" и "Железен кръст" са най-добрите филми имам ги и двата.
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Working...
                X