If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ХЕХЕЕХЕ, пак пишете само да се намирате на приказка.
Нали затова живеем с свободна страна - всеки може да издава и пише каквото си иска, а пък това дали хората ще го четат си е тяхна работа. Нали това всъщност е естеството на свободния човешки избор.
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Ставайки въпрос за пропагандната литераутра се сещам за една книжка, кръстена просто "Вицове за евреи", издадена от издателство "Българско дело" - не съм сигурен, но мисля издателство със същото име е имало около войната в България, издало например сборника “ПРИНЦИПИТЕ НА НАЦИОНАЛ—СОЦИАЛИЗМА – избрани речи и прокламации“
Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.
Наскоро успях да видя доста книжки на "Жар Птица"
Освен прословутата, "Моята Борба" , те са издали Речите на Гльобелс , разни нациски мемориали и една дузина книжки подписани от главните действащи лица в Третият Райх . Мисля че до тука с това за редактора еврейн :tup:
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Тъй като често ми се мяркат кориците им (минавам всеки ден покрай Орлов мост и хотел Плиска) мога веднага да цитирам - 1984 вицовете за евреите 3 - 4 за Цион от този хммм Георги Ифандиев :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: който се правеше на голям страдалец в "История на рокендрола" но това е друга тема... Бяха издали и книга която отрича "Дневника на Ане Франк" От дневника а и за съдбата на Ане Франк имам бегла представа затова не мога да коментирам...
Мдаа речите на Гьобелс които трябва да си взема защото не мога да намеря дневника... после имаше "Борба за Нова Европа" с автор забележете Адолф Хитлер а последното им издание е "Аз съм българче" стихотворения които всеки трябва да знае... или поне така пишеше на задната корица в момента за друго не се сещам.
Comment