Някой гледал ли го е този руски сериал?(който не е няма извинение)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бригада
Collapse
X
-
Бригада
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Маркери: Никакви
-
miro написаЧестно казано - опитах, но.... абе не ми се получи
Salute!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Да от децки г****е станаха доста влиятелни.Мен ме кефи че филмът изглежда доста реален няма суперменщини или напълно добри или лоши герои.Актиорите също кефят....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
E aз си свалих мелодийката от филма на jsm много е зарибяваща...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Гост
Не е точно. Поначало в живота мафиотите не са положителни герои и полицаите не са изроди, чудещите се как да прецакат и натопят невинния и честен биткаджия.... не че няма такива работи, но по дефиниция не преобладават. Някои творби, като почнеш от Кръстникът насам, много хвалят мафията, а това не е най-правилното. Не им пречи да са хубави или лоши, но в живота тия хора са боклуци в мнозинството си, живеят и създават криминални субкултури и т.н. и т.н. Има и изключения, естествено.
Comment
-
според мен за да има такива хора донякъде е виновна държавата.Например при едно тоталитарно управление е невъзможно съществуването на такива групи.
Ако някой хора си вършат съвестно работата непременно ще се промени положението,но всички ставаме свидетели на силата на парите и тяхното влияние върху човечеството.Pro Deo fide et Paria
Comment
Comment