Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ну погоди!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

gollum написа
    Несъменно тази интерпретация мирише на антика . Но пък е забавно, че и новата интерпретация запазва етическото съдържание на ролите непроменено (докато спрямо едновремешната можеха да се раждат "партизански" интрепретации, едва ли не някои е можел да се опива от тайната си съпротива на властта - да е на страната на вълка ).
    Ба, филмчето беше хубаво, защото иронизираше И ДВАМАТА!

Comment

................и накрая да допълня, харесвам Вълка , защото е ПИЧ............
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Дайте дефиниция за "ПИЧ", моля

Comment

предположително интелигентен човек
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

messire Woland написа
            предположително интелигентен човек

Comment

Пьотр Илич Чайковски & публично изнасилен човек

Comment

Erich Von Manstein написа
                Пьотр Илич Чайковски & публично изнасилен човек
                Като имаме предвид сексуалната ориентация на Чайковски (нещо, което е без значение предвид това, че е много добър композитор), значи с ПИЧ можем да заменим някои по-остри квалификации на хора със същата ориентация
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ето ви една дефинициа от "Български Тълковен Речник"
                  "незаконно роден син"
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Е , живеем в свободна и демократична държава, в която свободата и правото на мнението са конституционно защитени. Някои обичат вълците :aaa: други обичаме зайчетата ( най - вече от PLAYBOY ) Всеки с вкуса си :tup:

Comment

Obi1 написа
                      И аз по принцип съм за вълците защото са доста умни животни - например според изследванията проявяват повече съобразителност от хитрушата Кума Лиса
                      W интерес на истината вълкът и лисицата са от едно семейство, демек кучета. Друг въпрос че IMHO котките са далеч по читави животинки.

Comment

Пич

ПИЧ според речника на Найден Геров, 1901г.
                        1. Фидан, филиз.
                        2. Незаконнородено дете, копеле.
                        3. Развратник, чапкънин, мръсник.

И какво се получава? Век по-късно думата има положително значение. :sm186:

Comment

О, ВРЕМЕНА ! О, НРАВИ !

Comment

Working...
                          X