Препечени заешки котлети по бородински
Препечени заешки котлети по бородински
Подгонвате зайците към Москва. Като се убедите, че те вече са там - подпалвате целия град и по този лесен начин опичате зайците. След това нарязвате месото на котлети с дебелина около 1,5 см и накисвате в сос от равни части водка и френски сълзи. При необходимост ястието може да се замрази на естествени температури от минус 20 и по-ниски. Консумира се с изпечените в московския пожар картофи и се запива с водка. Подходяща музика за случая са цигански романси. Гарантирам страхотен вкус! А ако сте и в компанията на Наташа Ростова...
Препечени заешки котлети по бородински
Подгонвате зайците към Москва. Като се убедите, че те вече са там - подпалвате целия град и по този лесен начин опичате зайците. След това нарязвате месото на котлети с дебелина около 1,5 см и накисвате в сос от равни части водка и френски сълзи. При необходимост ястието може да се замрази на естествени температури от минус 20 и по-ниски. Консумира се с изпечените в московския пожар картофи и се запива с водка. Подходяща музика за случая са цигански романси. Гарантирам страхотен вкус! А ако сте и в компанията на Наташа Ростова...
Comment