If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я си кажете мнението за този филм , момчета , интересно ми е да го видя.
Аз смятам че е задължителен макар и забранен. Мур не само е намекнал за Дж. Буш.
Пропаганда = необективно представяне на определени събития и факти в светлина, която благоприятства дадена политическа позиция.
А какво имаше предвид със "забранен"?
Наложи се да го дпращам във лап-топа на детето до щатите , защото там не се излъчва , и по принцип трудно се намира.
Администрацията и Буш са го забранили. не се шегувам !
Наложи се да го дпращам във лап-топа на детето до щатите, защото там не се излъчва и по принцип трудно се намира.
Сериозно?
А знаеш ли, че го даваха по кината няколко седмици и изкара 130 милиона долара приходи? :lol:
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
А знаеш ли, че го даваха по кината няколко седмици и изкара 130 милиона долара приходи? :lol:
тъпо , не успях да го купя на ДВД , бе както и да е , Империал все още не вдява но както и да е , петък вечер по виасат експлорер , дават шоуто на Муур ! Ам често споменава този факт!
Наложи се да го дпращам във лап-топа на детето до щатите , защото там не се излъчва , и по принцип трудно се намира.
Стига бе, човек. Администрацията не може да забранява филми в САЩ. Не го пускаха самите разпространители, щото си е чиста проба пропаганда. Но го дават повече от достатъчно и е една голяма лява глупост.
Не на нас тия, дето сме се нагледали на комунистически документалки навремето.
Па и Майкъл Мур изкара 6 ли 10 ли милиона зелени човечета от него. Егати забраната!
Впрочем, има някакъв отговор "... (не знам си колко) градуса. Температурата, при която умира мозъка". Но не помня чии беше и не знам какво представлява.
Филма ми хареса и се вижда колко прост е Буш, аз по принцип много го мразя. Наистина може да се каже че има пропаганда но мисля че нищо не преувеличава във филма.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment