Беше интересен,първо го гледах по ейч би о.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как е името на сериала с героя Шарп?
Collapse
X
-
Гост
подпоручикъ-летецъ написаСкоро - може би преди две-три години - по ТВ вървеше още един британски сериал "Хорнблоуър" - приключенията на млад британски офицер от Флотата през епохата на Наполеоновите войни. Много приятен за гледане.
Comment
-
относно филмчето
Та пичове някой намери ли го тоя филм откъде може да се свали или го няма аз намерих само една серия в датата .. но за жалост само това . Мерси предварително ;-))
Намерих го в някви торенти .. от гоогле .. трябва да се найча него да питам преди да задавам тъпи въпроси ..;-) извинявам се
Comment
-
smeshko написаТа пичове някой намери ли го тоя филм откъде може да се свали или го няма аз намерих само една серия в датата .. но за жалост само това . Мерси предварително ;-))
Намерих го в някви торенти .. от гоогле .. трябва да се найча него да питам преди да задавам тъпи въпроси ..;-) извинявам се
Comment
-
Абе до колкото знам май този герой Шарп не е съществувал. Иначе аз съм гледал сериите за Шарп по канал 1 преди много години (поне 8-9 ако не и повече)Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment