If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие хубаво говорите за воените филми(много са хубави) но никой ли не се сети да каже ОТ КАДЕ МОГАТ ДА СЕ ИСТЕГЛЯТ ТЕЗИ ФИЛМИ(говоря за воните).
Благодаря за вниманието
Аспарух е много хубаво направен, но за съжаление е малко далече от историческата истина
Ми правен е по-роман и знаеш колко са достоверни филмите по книги...
Между другото - някой чел ли я е книгата? "Предречено от Пагане" се казва? Много е интересна и доста по-подробна от филма...
Взвод е филм от 1986 има го във всяка видеотека и е спечелил 4 оскара. Но там не се набляга толкова на военното, а на отношението на американските войници към войната във Виатнам.
Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!
То вярно, че повечето военни филми са от ВСВ, но има и други добре направено филми за войни все пак... все пак темата е за "предимно от втората световна"
"Лорънс Арбаски" е един наистина много добър филм, но не е за втората световна война все пак. Освен ако не приемем, че тогава все още е имало Османска Империя и е участвала във войната на страната на Германия, разбира се ...
Една бърза проверка сочи, че не аз съм допуснал смъртоносната грешка
да напиша Взвод без В-то 8)
Лорънс Арабски в найстина една епопея с възможно най-добрият сценарий
за филм, писан до днес... а и режисурата в на едно много добро ниво. Сиздате-
лите на всеки по-съвременен филм биха се гордяли, ако творението им
задържи погледа на зрийтелите за цели 3 часа, както впрочем направи
Лорънс...
Забравих BAnd OF BROTHERS
Сега свалям втората серия, изгледах първата, макар и да няма екшън, ми се стори много добра(в филма става въпрос за 101st Airborne )
На Band of Brothers съм гладал само 1-вия епизод, защото имам лимит на даунлодите, а в фтп-то го имаше само него :|
Иначе си беше нещо като предистория на "Спасяването на редник Райън", и си беше доста добър, въпреки участието на Дейвид Шлуимер, доста често напомнящ ми за Рос от "Приятели"
Comment