Филмът ,, Лутер " от 2003 г. с участието на Джоузеф Файнс , Алфред Молина и сър Питър Устинов : http://de.wikipedia.org/wiki/Luther_(2003)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кино - филми на историческа тематика
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Гост
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
В Youtube може да намерите и останалите части. За този филм Сталин в писмо до Чърчил от 29.03.1943 г. казва: "Филма "Победа в пустинята" ще бъде широко разпространен във всички наши армии на фронта и сред широки слоеве от населението на страната".
Comment
-
Историята на един взвод от американски войници,
водени от лейтенант Калей, които изпълнявайки бойна задача избиват
безмилостно старци, жени и деца, разрушавайки досегашната
селска идилия. Намесата на трима американски войници слага край на
зверствата. Изправяйки се срещу своите, те успяват да спасят
живота на девет души. Филмът е базиран на действителни събития от
военните действия на 16.03.1968 г. в Ми Лай - Виетнам.
Отвратителен филм !!! Вече съжалявам,че си го пуснах.Last edited by Henry Sinclair; 31-05-2012, 22:38.Войната е лека за зрителите...
Comment
-
1951 написа Виж мнениеБелый тигр (2012)
Comment
-
Най-сетне успях да гледам тоя "Белия Тигър".Много е странен но ми хареса.............
Снощи гледах http://www.imdb.com/title/tt2103997/ Battle Force за нищо не става.........
P.S.прочетох и книгата по която е сниман "Белия Тигър" - мистиката там почти няма но ми направи добро впечатление подготвеността на писателя.Last edited by Пепеляев; 20-06-2012, 13:36.
Comment
-
Замък под пламтящи небеса - НЕВЕРОЯТЕН ФИЛМ!!! Не знам какво да кажа - това за вас няма да е достойнство, но на мен почти не ми изсъхнаха очите. %) И да знайте - никакви самурайщини, даже музиката ми се стори някаква европейска симфонична. Тоя филм ще ви хареса, ако ви е харесал Longitude. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеЗамък под пламтящи небеса - НЕВЕРОЯТЕН ФИЛМ!!! Не знам какво да кажа - това за вас няма да е достойнство, но на мен почти не ми изсъхнаха очите. %) И да знайте - никакви самурайщини, даже музиката ми се стори някаква европейска симфонична. Тоя филм ще ви хареса, ако ви е харесал Longitude. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!
Наистина е страхотен.
Впрочем, Isenhart и Fetih са крайно скучни.
Comment
Comment