Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Младите лъвове"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е, недейте така - има много добри филми по книги (както и добри кинги по филми - "Една космическа одисея 2001" е точен пирмер ): да речем, "Рагтайм" или "Опасни връзки" са подходящи примери за това.

Comment

gollum написа
      Е, недейте така - има много добри филми по книги (както и добри кинги по филми - "Една космическа одисея 2001" е точен пирмер ): да речем, "Рагтайм" или "Опасни връзки" са подходящи примери за това.
      А също така Война и Мир, Соларис, Мълчанието на агнетата... а за една одисея в космоса 2001 баща ми ми е разправял каква тънка пропаганда са си устроили САЩ - на Московския кинофестивал премиерата е била така нагласена че да е 3 часа преди кацането на Аполо на Луната и хората излизайки от филам са научавали че щатски астронавти са кацнали на Луната :tup:
      may the Force be with you

Comment

Манщайн ще можеш ли да ми намериш книгата тъй като аз не я открих тука. Имам предвид то е има по библиотеките но аз искам да си я имам в личната библиотека просто съм си такъв :shrug: да ми пратиш по пощата и аз по пощенски запис ще ти я платя. Когато си готов прати ЛС и там ще се разбираме за подробностите
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Да, хан Соло, добавката ти е съвсем точна според мен с една поправка - не бих включил в тази категория която и да е от двете известни ми версии на "Соларис" - и двете са далеч под качеството на оригиналния текст. Инак забавното при "Одисеята..." е че книгата е написана след фима .

Comment

Shelenberg написа
            Манщайн ще можеш ли да ми намериш книгата тъй като аз не я открих тука. Имам предвид то е има по библиотеките но аз искам да си я имам в личната библиотека просто съм си такъв :shrug: да ми пратиш по пощата и аз по пощенски запис ще ти я платя. Когато си готов прати ЛС и там ще се разбираме за подробностите
            Става.

Comment

Working...
            X