Е, недейте така - има много добри филми по книги (както и добри кинги по филми - "Една космическа одисея 2001" е точен пирмер ): да речем, "Рагтайм" или "Опасни връзки" са подходящи примери за това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Младите лъвове"
Collapse
X
-
gollum написаЕ, недейте така - има много добри филми по книги (както и добри кинги по филми - "Една космическа одисея 2001" е точен пирмер ): да речем, "Рагтайм" или "Опасни връзки" са подходящи примери за това.may the Force be with you
Comment
-
Манщайн ще можеш ли да ми намериш книгата тъй като аз не я открих тука. Имам предвид то е има по библиотеките но аз искам да си я имам в личната библиотека просто съм си такъв :shrug: да ми пратиш по пощата и аз по пощенски запис ще ти я платя. Когато си готов прати ЛС и там ще се разбираме за подробноститеКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаМанщайн ще можеш ли да ми намериш книгата тъй като аз не я открих тука. Имам предвид то е има по библиотеките но аз искам да си я имам в личната библиотека просто съм си такъв :shrug: да ми пратиш по пощата и аз по пощенски запис ще ти я платя. Когато си готов прати ЛС и там ще се разбираме за подробностите
Comment
Comment