"The Armed Forces of World War 2 - uniforms insignia organisation" (2000 година) - това бижу стана мое!!! На следващата среща на форума живот и здраве ще го донеса - то е просто нереално това нещо!!! Нямаше начин трябваше да се похваля. Аз преди време сечудех как да си го купя от Лондон или Германията обачеее... И сега съм :nut: от happiness :mhehe:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
The Armed Forces of World War 2 by Andrew Mollo
Collapse
X
-
Еее, говорим за лично събрана библиотека.
Е, аз не че кой знае какво. Тук имам ок. 65 книги военна история, все от тука взети, в къщи да имам ок. 200 книги фантастика и техническа литература (електроника и пр, беше ми интересно), + много списания за компове, едно време ме интересуваше. Но пък и в момента не е желателно да събирам повече, след няколко месеца ще се местя от колежа като завърша и как ще мъкна всичко нямам идея.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ами чи аз имам към то 300 тома академични исторически трудове, без да броим техническата ми литература.
Някой може ли да се похвали със трите тома на "Записки по Българските възстания" издание първо Пловдив 1885-та година?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment