Започнах да гледам това произведение на изкуството, но се оказа че имам само първа част (то пък и аз с какъв акъл си мисля че филма е 2ч чувам че е някъде към 7 ). Като се изтеглят и другите ще продължа, но досега страхотно ми хареса. И не само заради военната част (където има кадри, от които всички модерни любителски епични режисьори има да учат)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война и Мир
Collapse
X
-
Значи гледаш руския, не е лош, особено сцената която в един кадър, се тръгва от огъня на войниците и се издига над цялата френска отстъпваща армия, а отзад са казаците, както и камерата на лифт, вътре в Кремъл където гуляят. Операторът, ама как се казваше, е с Оскар за снимки в Куба през 70-те. Волконски е Щирлиц
Не може ли американския да се намери?
Comment
-
Ако си говорим за руския филм, то той е наистина произведение на изкуството. За съжаление съм го гледал целия много отдавна. А преди около месец някъде хващах епизоди от него, даваха го по една от руските телевизии, но беше в доста късен час. Сцените приличат на картини от изложба. Ех, има филми които си заслужава човек да си вземе и да гледа, но се намират трудно. Докато излизащите на конвейер холивудски бози ги има на кило навсякъде ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаАко си говорим за руския филм, то той е наистина произведение на изкуството........may the Force be with you
Comment
-
е, значи потребителите у българско могат да си го изтеглят от арената
http://beta.arenabg.com/movies/movie.php?pid=11969 , мисля че са всичките серии
Comment
Comment