Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маршове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Надявам се, ще можете да ми помогнете. До понеделник трябва да намеря няколко динамични марша, които да не са много познати, но когато ги чуеш да те "грабнат". Или например маршове, които ги пускат по цирковете (бързи). Дано да разбрахте, че както обясних..... и Благодаря предварително.

пп. Забравих да спомена, че е за предпочитане маршовете да са инструментали и да не пее върху тях хор.

Comment

така..имам към 15-на такива..инструментални, без хор и грабващи...
      ако не е твърде късно - прати Лично съобщение.
      Last edited by albireo; 03-09-2006, 11:37.
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Здравейте
        Макар, че не е точно по темата-можете ли да ми дадете някаква информация за две българиски песни от преди 1944г.- "Ний ще литнем срещу Англия"(която май е превод от германска песен от онова време) и "Рим, Берлин и Токио, верни в борбата ще наложат нов ред на земята...".Откъде може да се намери поне текста им?-аз не успях да намеря нищо

Comment

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

На 01:05 от това клипче започва един разкошен параден марш. Казва се Koenigraetzer Marsch, мисля че е правен специално по случай присъединяването на Кьонигсберг към Прусия.

Някой може ли да ми го намери на мп3-ка? Ще съм много благодарен.
          (\_/)
          (°_°)
          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord това е германския химн,нещо си се подвел.
            доичланд юбер алес

Comment

Изгледай го цялото
              (\_/)
              (°_°)
              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

да прав си сори

пробваи това
                Last edited by ; 23-12-2007, 14:24. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Warlord, ако искаш мога да ти пратя марша по е- mail.

Comment

ОК, ето майл - radowar във abv.bg

Благодаря предварително Обер :tup: Търсих го по разни сайтове, но неможах да го открияя дори и тук го няма - http://ingeb.org/Volksong.html
                    Last edited by messire Woland; 19-09-2008, 11:55.
                    (\_/)
                    (°_°)

Comment

Ето цял извор
                      ingeb.org

Не на всички има мп3 или миди файлове, но това, което е в наличност не е никак малко. Слабо представени са съветските, но тях знаете откъде да ги вземете.

Comment

Някакви неща, нищо ново...

Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Търся траурния марш, който се изпълнява по време на заря .
                          http://neotokyo.nauka.bg <---Back again !!!

Comment

Kujiro написа Виж мнение
                            Търся траурния марш, който се изпълнява по време на заря .
                            А? Такова за пръв път чувам.

Това да не е случайно(мелодията дето я свири гвардейския оркестър)?
                            Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Мелодията действително е написана по "Новото гробище на Сливница" на Иван Вазов обаче не знам това да е траурен марш.
                            Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

може ли някой да ми намери български маршове на mp3 много ще съм му благодарен

Comment

а, нещо нещо, което е способно да ми оправи настроението
                                виждам никнейма и вече се чудя с кое да започна, а човекът иска български маршове. ей, коравосърдечни типове такива, пратете му аз мога само panzer rollen in afrika vor да му изпея и то по скайп
                                хм хм

Comment

Working...
                                X