Нови исторически книги
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Е, въпросът по-скоро е доколко тази негова поредица има нещо общо с историята, че да бъде споменавана в тази тема. Т.е. лоша отправна точка, ако човек е решил да се заинтересува от история.Leave a comment:
-
-
Български хроники на Стефан Цанев - 15лв.
Няколко тома са и са много добри. Научих доста неща.Leave a comment:
-
Господа не знам дали тук е мястото , но отдавана искам да предложа една Голяма книга не само по обем , но и по стойност-Балканският човек на Йордан Велчев.Три тома с акцент на Пловдивското битие от 14-17 век , но всъщност изследване за Изтока и Запада и нашето място в голямата история.Горещо препоръчвам.Leave a comment:
-
Скромно мнение-живота е твърде кратък, за да си губиш времето.Претенциозно със излишно самочувствие и доста фалшив патриотизъм написано.Историята ни е достатъчно богата та да трябва толкова да се разкрасява.Иначе нека пишат хората книги лошо няма.Leave a comment:
-
Де да знам. Книжното тяло има стойност като подпалки и гъзпапир, ама текста? Нямам чак такова чувство за хумор, че поне да е забавен.Leave a comment:
-
На Токораз Исто- поредица книги Тангра, Тохол- някой чел ли е нещо, имате ли коментар? Корицата изглежда ужасна, ала има ли някаква стойност текста?Leave a comment:
-
Мерси!По мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
Leave a comment:
-
-
Благодаря! А не се ли продава някъде у нас? Или може да се купи само от ebay?Leave a comment:
-
Тук я има
Leave a comment:
Leave a comment: