По слаб филм отдавна не бях гледал.Спартанците бяха облечени изцяло вчерно,десанта на брега беше направен супер смешно,все едно са зборщина тълпа..мъка мъка та чак не ми се пише
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елена от Троя.
Collapse
X
-
Нали говорим за филма с Брад Пит?Незнам ти къде си ама аз този филм го гледах преди 3 месеца някъде силно казано гледах попрехвърлях насам натам само като видях колко смешно са направили десанта и като видях,че спартанците вместо както всеки знае са с червени наметала в черно и се отвратих....но срещна отново очите му.Гледаха право в него,но виждаха нещо съвсем друго.Нещо в близкото бъдеще,което можеше и да е интересно,но не ставаше нито тук,нито сега.
Comment
-
Официалната дата на излизане на филма по кината е 14ти Май. Може да си гледал някаква пиратщина.
Имаше наскоро един "Елена от Троя" който беше слаб, но новият се казва "Троя" само.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Helen of troy е наистина ужасен филм, но пък самата Елена ми харесва повече от Даян Крюгер (нали така се казва). по-добре никой да не се лъже да го гледа, дори като загрявка преди Troy.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
То и на мен ще ми е интересно точно заради дребните неща, които ще съвпадат или не с историческата действителност (доколкото ние я знам каква е била). Иначе доколкото гледах по реклами нямаше триери (триреми идва от латински), а само кораби с един ред гребци и като се знае, че събират малко хора трябва да са били доста корабите. Ако вярваме на Омир, а за Троянската война знаем само от него. :? В петък (14.05.2004г.) ще изкажа впечатленията си.“Никога не е имало война, която по-лесно би могла да бъде
предотвратена от тази, която току-що бе доразрушила
всичко, останало от света при предишната битка.”
Сър Уинстън Чърчил
март 1948г.
Comment
Comment