If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оня ден гледах старият вариант от 1973та. Със злия андроид-каубой в изпълнение на Юл Бринър.
Сега този вариант изглежда интересен и може би по-дълбок. Вероятно краят ще е сходен. Определено поведението на андроидите подсказва нещо такова. И ролята на Антъни Хопкинс изглежда да е сложна и интересна
Има един сериал от миналата година, the hunters. Не видях да е обсъждан, извинявайте ако съм го пропуснал. Още съм на трети епизод и неми е напълно оформено мнението, но за момента ми допада, макар че е с малко гадорийки, та не се препоръчват деца наоколо. Започва малко клиширано като някакъв тривиален сериал от типа на отдела за борба с чудовища. Човекоподобни чудовища, антитерористичен екип, който се бори с тях. Самите чудовища в първия момент изглеждат малко клиширани с едни злобни погледи и постоянно издаващи щракащи звуци. Но май ще се окаже, че тук са напипали една от малкото не докрай разработени идеи за някакви извънземни (може и да не са извънземни не съм стигнал до там), за които слуха е сетиво с важност каквато е зрението за хората. Сериала за мен поне е гледаем. Нямам кой-знае колко други наблюдения, освен че мистерията за произхода на тези същества ще е в основата му. А качеството е над средното. Не виждам много фрапиращи грешки,освен тенденцията в бойна ситуация главните герои да се разделят и да се движат поединично.
Политически. Глобална политическа криза. Хумор на ниво
Вчера попаднах на момент, в който един от главните герои е арестуван в Пакистан. Возят го в камион с много войници, срещу него има друг арестант (пакистанец). И нашия човек започна да го разпитва около темата "какво е да си политически затворник в Пакистан"? Накрая реши да го попита кой е и пакистанецът: "Аз съм демократично избраният президент на Пакистан". Току-що избран, току-що арестуван
Много е весел , пилоти на изтребители на кериър са дръг-дилъри бяха се нацепили по време на полет , после една камара пакистански хубавици ги разкарваха с камион и чопър . Съдбата на света зависи от разни странни персонажи и на косъм всичко минава . Даваха го на ХБО-то още в началото на годината , жалко , че е малко серии.
Comment