Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конфигурация на Танковете

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нямаш ремонт като умение, нямаш и лампа.

Нямаш оптика или най-малкото дотиквач.

Имаш две аптечки, а не пожарогасител или поне два ремонта.

Comment

За него най-важния модул е вентилацията...

Comment

Вентилацията е мек 5% бонус (Реално добавя към 2.2%) към всичко. Оптиката и дотиквачът дават твърд 10% към презареждането и обзора.

В играта има само няколко танка, при които има смисъл да се играе без дотиквач.

Comment

ViktorKitov написа Виж мнение
          В играта има само няколко танка, при които има смисъл да се играе без дотиквач.
          НЗ, на ниските нива всичко което зарежда под 4 сек. според мен спокойно се играе без дотиквач и да се сложи нещо друго (ако има подходящо де)
          ПС. моя мародер СУ85Б го играя с дотиквач, щото просто няма какво друго да сложа след бинокъла и мрежата. Зарежда ми за 1,94 сек, без него 2,15 сек.

Comment

veso_t написа Виж мнение
            НЗ, на ниските нива всичко което зарежда под 4 сек. според мен спокойно се играе без дотиквач и да се сложи нещо друго (ако има подходящо де)
            ПС. моя мародер СУ85Б го играя с дотиквач, щото просто няма какво друго да сложа след бинокъла и мрежата. Зарежда ми за 1,94 сек, без него 2,15 сек.
            С голямото оръдие зарежда доста по-бавно от 2 седунди. Иначе за него и Оптиката е голяма оферта.
            Last edited by 1951; 11-12-2013, 16:38.

Comment

Всъщност дотиквача е най на сметка, именно на бързо презареждащите машини. Качва ДПМ-а чувствително.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                Всъщност дотиквача е най на сметка, именно на бързо презареждащите машини. Качва ДПМ-а чувствително.
                Тая дъвка май вече сме я дъвкали, не зн дали тук или в хардуера.
                СУ85Б си ми е с топовото оръдие, екипажа с братя. След като с дотиквач зарежда за 1,94 ( това е сигурно) без него би следвало да е 2,15.
                Даже сега се замислих дали довечера да не сменя дотиквача с подобрен прицел, че в момента чакам по-скоро да свия прицела, отколкото да заредя.
                Оптика не бих му сложил, милия е хартиен и всичко от 6-ти тиър го изпарява с един удар, останалите с два.
                Като знам, че за едно КВ1С ми трябват средно 10-11 изстрела да го сваля на нула ( 20-23 секунди). а той само с един ме праща в гаража... къде да ходя да се ръгам в мелето...

Comment

струва ми се че бъркаш 57мм оръдието с топовото което е 85мм

Level 6
                  Caliber 57
                  Ammo capacity 72
                  Reload time 2.3
                  Aim time 1.7
                  Accuracy 0.34

Level 6
                  Caliber 85
                  Ammo capacity 43
                  Reload time 4.5
                  Aim time 2.3
                  Accuracy 0.38

Comment

mirror2 написа Виж мнение
                    струва ми се че бъркаш 57мм оръдието с топовото което е 85мм
                    Мдам, прав си. Не съм му сменял конфигурацията от 3-4 месеца и съм забравил.
                    Смених снощи дотиквача с подобрен прицел.... за 5-6 игри...докато ме уби едно шибано КВ1С дето го бях оставил на 85 кръв преди да ме спотне... точно като натисках бутона..
                    Миро ти с голямото ли го играеш? Не е ли неточно? Аз обикновено ги пуцам от над 250 метра и дори моето оръдие често ги метка извън целта...
                    Единствения недостатък според мен на това е, че по КВ1С и подобни се стреля със златни и играта в Т6 винаги е вътрешна, ако трябва сам да свалям такива... всичките ми 20 златни заминават за нула време...

Comment

ами с голямото играя а злато почти не ползвам понеже рядко имам проблеми с пробиването на целите в ММ диапазона му

Comment

Working...
                      X