If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В играта има само няколко танка, при които има смисъл да се играе без дотиквач.
НЗ, на ниските нива всичко което зарежда под 4 сек. според мен спокойно се играе без дотиквач и да се сложи нещо друго (ако има подходящо де)
ПС. моя мародер СУ85Б го играя с дотиквач, щото просто няма какво друго да сложа след бинокъла и мрежата. Зарежда ми за 1,94 сек, без него 2,15 сек.
НЗ, на ниските нива всичко което зарежда под 4 сек. според мен спокойно се играе без дотиквач и да се сложи нещо друго (ако има подходящо де)
ПС. моя мародер СУ85Б го играя с дотиквач, щото просто няма какво друго да сложа след бинокъла и мрежата. Зарежда ми за 1,94 сек, без него 2,15 сек.
С голямото оръдие зарежда доста по-бавно от 2 седунди. Иначе за него и Оптиката е голяма оферта.
Всъщност дотиквача е най на сметка, именно на бързо презареждащите машини. Качва ДПМ-а чувствително.
Тая дъвка май вече сме я дъвкали, не зн дали тук или в хардуера.
СУ85Б си ми е с топовото оръдие, екипажа с братя. След като с дотиквач зарежда за 1,94 ( това е сигурно) без него би следвало да е 2,15.
Даже сега се замислих дали довечера да не сменя дотиквача с подобрен прицел, че в момента чакам по-скоро да свия прицела, отколкото да заредя.
Оптика не бих му сложил, милия е хартиен и всичко от 6-ти тиър го изпарява с един удар, останалите с два.
Като знам, че за едно КВ1С ми трябват средно 10-11 изстрела да го сваля на нула ( 20-23 секунди). а той само с един ме праща в гаража... къде да ходя да се ръгам в мелето...
струва ми се че бъркаш 57мм оръдието с топовото което е 85мм
Мдам, прав си. Не съм му сменял конфигурацията от 3-4 месеца и съм забравил.
Смених снощи дотиквача с подобрен прицел.... за 5-6 игри...докато ме уби едно шибано КВ1С дето го бях оставил на 85 кръв преди да ме спотне... точно като натисках бутона..
Миро ти с голямото ли го играеш? Не е ли неточно? Аз обикновено ги пуцам от над 250 метра и дори моето оръдие често ги метка извън целта...
Единствения недостатък според мен на това е, че по КВ1С и подобни се стреля със златни и играта в Т6 винаги е вътрешна, ако трябва сам да свалям такива... всичките ми 20 златни заминават за нула време...
Comment