Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записи на битки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Записи на битки

Предлагам тази тема да е нещо като "Хвалби", само че с линкове към риплеи на интересни, резултатни или епични нууб загуби и т. н. както и коментари, съвети и др. мнения към тях
    Епичните ми битки останаха далеч назад преди новата физика и другите екстри, така че колкото да започна темата пускам две що годе интересни битки с Хетцерюгата

Last edited by Петър Илиев; 24-01-2013, 01:21.

Още една десетка с Хетцера:

Comment

Леле, тая машина кърти. Май трябва да поиграя повече с нея...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        Леле, тая машина кърти. Май трябва да поиграя повече с нея...
        едно попадение-един фраг...освен в "късметлийските" дни...обикновенно проблема е да стигнеш до колкто с еможе повече врази или д ане срещнеш някой като тебе

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          проблема е да стигнеш до колкто с еможе повече врази или д ане срещнеш някой като тебе

Точно това е тактиката - като валяк напред, а противниковите хетцери, ако са фронтално се целят - ниско отпред, ако им излезеш странично - един удар.
          По- интересно е обачче когато си в средата или дори в дъното на листа. Там ако се забуташ в някой храст най-много да направиш 2 убийства. Иначе става за маневрен бой. Обикалям КВ-тата като луд

Comment

че какъв им е проблема на противниковите хетцери? кумулативният пробива всичко, само трябва да оцелишмен много ме дразнят КВ-тата, дето със 150 мм пробиваемост не винаги ги пробивам...да не кажа почти никога, иначе са на два снаряда живот.

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
              Още една десетка с Хетцера:

Това ме вдъхнови да си купя отново Хетцера и да му взема дърп оръдието което до сега не съм ползвал.
              Много добра битка.Браво!

Comment

ето как едно E100 обърна битката, като застана щит пред мен, евала на човека!

War, war never changes..

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                  Това ме вдъхнови да си купя отново Хетцера и да му взема дърп оръдието което до сега не съм ползвал.
                  Много добра битка.Браво!
                  При мен това нещо има над 80% победи от както ми избърсах праха наскоро....жалко че имам много битки и се тразява по-малко....може пък да ис направя его акаунт

Comment

Не е епична битка, но показва някои от възможностите на това танкче, дори когато сте в "дъното на отбора". В края на битката можете да сте на първо място по получен опит, дори без да се напрягате. 4-6 фрага на битка са нормални за тази машина. Не съм го пробвал с голямата бурия, но с топ оръдието е приятен.
                    http://mwreplays.com/replay/LULWKTKJT0RF/
                    Last edited by stasun; 09-02-2013, 17:01.
                    У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                    Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Една Карелия под средата на листа:

Comment

Много дървена битка, ама бройката си е бройка

Сега гледам че е и трифонска...

Comment

Този реплей направих специално за "батковците" от клана, които ме нахокаха, че съм се показвал "много лошо". Ето как с "лошото" си показване не само не получих никакъв демидж за цялата игра, но и защитих съотборниците си...

http://mwreplays.com/replay/OCAMNBRDZS2T/

Наложи се да поправя връзката, че нещо сайта не работеше...
                          Last edited by stasun; 28-02-2013, 20:44.
                          У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                          Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Comment

Working...
                            X