Историческа ретроспекция на китайското танкостроене тук няма да правим.По скоро да споделяме впечатления от поведението на тази линия в играта(към днешна дата все още на теста).Смятате ли да ги развивате? Към кой точно танк сте се насочили и защо ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайски танкове
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеWZ-131 и/или WZ-132 - определено си ги харесах тези танкчета и ги взимам.
110 и Т-34-1 не са лоши, но не знам дали ще ми се занимава с тях.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеКакви са тези ЕЛС турнири?
От известно време се правят турнирчета по WoT, а от седмица и при нас"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЕСЛ = ESL - Electronics Sports League.
От известно време се правят турнирчета по WoT, а от седмица и при нас
http://www.esl.eu/bg/wot/news/212676/ За повече инфо към БГ секцията.(за такива постове Расте трябва да почерпи)
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеСтюарда е ужасно анаболизиран, такъв един боклук ми проби челни хетцера...на равно, тъй ч еи ъглите трябваше да работят
Comment
-
Никакво злато не му трябва на китайския М5А1 за да дупчи Хетцера челно. Едно, че стандартните му 81-мм са му що годе достатъчни за да пробие някъде в 50% от случаите и второ, че си има добре известни слаби места.
kamos, както писах по-горе, това си е стандартен тиър 4 скаут и скоростта му е идеална. Когато те пуска в тиър 8,7 и 6 игри - скаутваш. Ако си в тиър 5 игра, може да скаутваш, може и да го играеш като среден (оръдието е хубаво). В тиър 4 игра директно колиш и бесиш наред. Аз лично доста играя американския М5 и трябва да кажа, че му се наслаждавам доста.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Аз пък в последните дни много им се радвам на китайските М5А1. С Ковънандъра ги моря доста. Тъй като са в големи количества това ми позволява много често да съм топ тиър с тази машина, което много пасва на британското танкче, което по мое мнение е доста слабичък скаут на фона на машини от същото ниво като Лео примерно. За борба с ниските китайски тиъри обаче машината е чудесна. Вчера взех Ас точно в такава битка - четирима опукани от които двама бяха китайци.
Comment
-
Eguo написа Виж мнение
Победа!
Битка: Магистрала 15 март 2013 г. 15:31:01 ч.
Танк: 110
Опит: 1*320
кредита: 36*240
Постижения в битки: Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Значка за майсторство:3 степен
Победа!
Битка: Уестфилд 15 март 2013 г. 15:41:55 ч.
Танк: 110
Опит: 1*647
кредита: 53*421
Постижения в битки: Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Значка за майсторство:2 степен
Ис-2 беше доста неточен и тромав,сравнен с ИС-а.Все още нямам усещане за 110-ката да я сравня с ИС-3.
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеКато приключиш с WZ-131 ще си промениш мнението
В началото на битката го играя или ловец на скаути или снайпер/скаут, след средата започвам да тормозя самотни танкове, артилерии и т.н.
Най-хубавото на тая машина е, че е способна собственоръчно да обърне играта - Битката е на езерния град - нашита са разделени по равно в града и долината, аз спотвам пасивно в центъра. Cлед 6-7мин битка и града и долината започнаха да се сриват, а в центъра мъчехме едно КВ-5.Нашите артилерии бяха грамотни и ми помогнаха да го махнем.След което последва набез за артилериите от мен, като ги приключих влезнах в гръб на тези в долината, а накрая ми остана време да ида да тормозя и в града.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment