И моето дойде веднага, не че ми трябва, от 2-3 месеца не съм играл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клюкини
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеИ аз си взех златото без проблем. Чува ли се, тия десятки за клановите битки как ще се дават? Разбрахме, че мяма да се купуват или да се гриндят.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеБе не знам и аз,но предполагам че в конкретни провинции ще има "заводи" за тия танкове и клана който се добере до тях ще трябва да ги удържи достатъчно дълго за да се сдобие с новите машинки например държиш провинция със завод за М60 2 дена съответно получаваш 2 М60 танка които командира ще разпределя на избрани от него хора. Това е моят сценарии по въпроса да видим и вие какво мислите за тия новости!
Comment
-
Според тая статия http://forum.worldoftanks.eu/index.p...ese-tank-tree/ японското дърво ще се появи 8.7-8.8,което аз не мисля че е реалистично може би към 8.8-9.0 ще стане но не и преди да допълнят британското и китайското дърво с ТД и артита.
Дано им добавят някой бързи танкчета че ми омръзна да правя камикадзе изпълнения със БТ-7 някак...е неестествено това,друго си е да изкочиш от някой храст на хълма с вик БАНЗААААЙ!!! и 80км/ч към нищо неподозиращия враг и да се врежеш в него.
Comment
-
Още лийкове от супер тестерите.
Като цяло артилерии (скука). Има две английски, три от 8.6 ъпдейта и първи поглед към Е-25 (премиумно германско TD):
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеЗащо още едно ТД? Вече има 2 премиумни тд та, да бяха вкарали американско.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗащото това ще се харчи повече.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеДа, германските фенбойове са в пъти повече от американските (май че такива има само на американския сървър ).Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеКоето рязко контрастира с масовото игране на американски машини, включително и премиумни.
Comment
Comment