Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Артилерията - за и против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Цъкам си аз с панцерчетата и щуглета-та,пантерката и веселата 8,артита все по 3 броя накачулени.Викам си по едно време я да раздвижа Grille от месец не съм го изкарвал.Влизам в игра и ще да видя Цели пет(5) артита сме се наредили.
    Става голяма простотия с тез артилерии!И идея си нямам,как ще се спре това.
    Причините са няколко да има толкоз артита в последно време.Едната я описах в оплаквания и негативизми.
    Другата според мен,че играчите намаляват и ММ се затруднява при нареждането на играчите.
    Не съм обърнал внмание в руския сървър,как е.Но ще погледна.

Comment

Според мен насищането с артилерия е и в пряка връзка с повишаване на изискванията за PC-тата. Един приятел мина само на артита, тъй като машината на която играе е стара и позволява 15-20 fps, което е достатъчно за арти, но не и за нормална игра с танк или ТД

Comment

От Хумела имам все добри впечатления. В сравнение със съветската артилерия - доминира! Какво повече да искаш - уаншотва КВ-2, КВ-1С, разрушители. Тигрите ги няма за нищо! Стига да уцелиш... Съветската, която е наблъскана с щета, неточните попадения са най-големият недостатък. Може би в левел 6, френската артилерия е с една идея пред немската - скоростта, ниският профил и не толкова обемният корпус казват своето си след повече битки. Артилерията носи своето удоволствие. Голям оргазъм е да убиеш някой далеч от теб, движещ се на максимална скорост! Недостатъкът е, че всяка битка е сама за себе си - подборът на съюзници, точността на попаденията. Грилето също е добро, но срещу нива 6 и 7... не прави това, което Хумелът срещу нива 7 и 8! Друг недостатък на Гриле е малкият ход на оръдието, а в битка това може да реши изходът! Най-много ме дразни по-бавното прицелване на Хумела, още повече, ако врагът е с лек танк, който със злоба се нахвърля отгоре ти и маневрира. Тогава важи правилото - " Самтаймс уин, самтамс люн " Мъча го за Братя по оръжие. Май двойният опит ще го инвестирам най-вече в него...
        " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
        Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
        Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Нека защитя достойнствата на Хумела. Сега направих много успешна битка, но попаднах в отбор със страхливи малоумници и победата се изплъзна. Все пак по-добре равни, отколкото загуба. В такива моменти искам да имам права да раздавам банове и трия акаунти. Малко история за битката. Раздавах все единични попадения. Понякога ми връзва както в настоящата битка, друг път снарядът пада около тях или минава на косъм над тях и ги пропуска. Веднъж правя 5 от 5. Друг път 0 от 5...
          Click image for larger version

Name:	shot_056.jpg
Views:	1
Size:	377.1 КБ
ID:	540208 Click image for larger version

Name:	shot_059.jpg
Size:	358.7 КБ
ID:	540209 Click image for larger version

Name:	shot_060.jpg
Size:	332.1 КБ
ID:	540210

IS3 - 1125 щети; IS-3 - 419 ; Rhm. - 763; Su-122-44 - 840; KV-1S - 623
          " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
          Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
          Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Както е тръгнало,след 9-10 месеца в тази игра,ще останат сама КВ-1С и артитата

Comment

Такива неща се приказват сигурно от две години.

Comment

Working...
              X