If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човека е от старото поколение, чички. Твърдоглави и изпълнителни. Като е гледал, неговия приятел за 44к битки до къде е, мислел , че това е играта. Сега задобрява с бързи темпове. След тази битка, мисли да се квалифицира като артилерист Победа! Битка: Комарин Танк: Sexton II Опит: 601 кредита: 12372 Постижения в битка: Най-добър стрелец, Значка за майсторство: "Танков ас"
хехехех...И аз съм чичка от старото поколение, та и твърдоглав и изпълнителен. Ама някак си напипах правилния път в игрицата Пусто нали мразя да ми дават непоискан акъл, та не слушах никого, като започвах и се учех да играя. Четях форуми и гледах много клипчета.
И СЕ СТАРАЕХ ДА МИСЛЯ С ГЛАВАТА СИ!
Пък аз съм батко още, но от старото поколение, също акъл не приемам, отделно какъв е смисълът от акъл получен от човек който играе по корено различен начин. Отделно различните играчи имат различни цели- за мен примерно е важна само и единствено победата, други обаче гонят рейтинги и им е мерак да са сини и лилави.
Чърчилите струват ли си времето да се занимавам с тях?
Ако не ти е проблем, че са супер бавни ще се оправиш с тях. Чърчил 1 е добър, но супер бавен танк. В началото докато обучиш екипажа, ще се изтормозиш но после нещата тръгват. Малко го поразвалиха танка, но е железен. Чърчил 7 е още по-бавен и по-лош. Нито стреля нито броня има. Принца е супер като танк. 10-ката им също е на ниво.
Центурион 1 изобщо не ми пасва. Много кекав, всеки втори удар му трупясва пълнача или поврежда боекомплекта. С него имам най-слаб процент - 47% победи за машина с повече от 100 битки.
Центурион 1 изобщо не ми пасва. Много кекав, всеки втори удар му трупясва пълнача или поврежда боекомплекта. С него имам най-слаб процент - 47% победи за машина с повече от 100 битки.
Ако го играеш от хълдаун даже си е много ефективен танка,купола е много здрав танкове от тиър 9 и дори 10 понякога не го пробиват има си и наклон на оръдието а самата пушка си е мечта за тиър 8 среден,на мен като ми се падне битка на Прохоровка с него просто знам,че минимум втори клас майсторска значка ще забърша щото с тоя обзор и способност за хълдаун като се окопая насред картата просто няма какво да ме изкара от там.
Май всички знаят, че над маската на оръдието е вафла и се дупчи от всичко. Не че нямам успехи, просто ми е много крив. Не стига ниския процент победи, но и от към сребро много ме овътря. Това е единствената осмица с която продължителната игра е 100% вътре.
Също така ММ-ма е отвратително неблагосклонен.
Просто трябва да се пригнусиш и да кампиш на втора линия, за сметка на това пък следващият Центурион е убер кеф, дори без топовото оръдие. с малкото съм се надстрелвал едновременно с Т-54 и Т-62 от има няма 30 метра на голо полем, и им направих повече щета отколкото те двамата едновременно стреляйки по мене ми направихас него (вторият) до скоро ми беше най-високата щета в битка.
Имам още 40 000 и ще го мина, просто ми прави впечатление, че показателите ми не са лоши, но процента на победи с тая машина е много малък. Общият ми е малко над 55.
Аз много подценявах първия Центурион, не за друго а защото много пъти го бях побеждавал в битка, както един на един, така и от засада. При това и с по нисък тиар танкове. Сега след като го взех играта с него изключително много ми допадна. Много здрава купола, повече от добър наклон на оръдието, страхотен пенетрейшън и сравнително бърза стрелба. При положение че аз не съм някакъв голям играч, показателя ми на победи е 50,8%, почти всяка битка съм над 2К щета. Изключително съм доволен. Разбира се на загубите вкарва с парите но приемливо. То кой 8 тиар не го прави. Само да кажа че играя без премиум акаунт. Мисля, че е по-скоро до напасване на играта към особеностите на танка, или просто по принцип да играете по начин според който този танк ви пасва.
И за мен Центуриона е първата осмица на минус(играя без премиум), но 7/1 е по-добър в парите, почти ми е на нула.
И двата ги карам с първия двигател и подобрено окачване, което означава че не са в топ конфигурация, но 7/1 с последното оръдие има добра алфа и добра защита на купула. Голям недостатък и за двата е повреждането на боекомплекта, което става при удар в челна проекция, както и критикъл на екипажа (редовно ми умират пълнача и командира). Не знам къде е разположен боекомплекта, но е много кекав и най-редовно го повреждат по два-три пъти.
Караш Центурион без двигател? Анатема,, на този танк това му е най-силната страна, иначе само първият е кекав защото всичко го пробива, вторият има 127 мм чело и държи много на бой.
Искам да мина линията, пък после ще ги видя в пълния блясък. 7/1 го карам като тежък - с този двигател си е такъв и засега съм доволен 57% победи при 70 битки. Предполагам, че двигателя и веригите ще го подобрят, а ще освободя и още един слот, на който мисля да му сложа оптика или бинокъл. Тия 410м обзор могат да се увеличат.
Искам да мина линията, пък после ще ги видя в пълния блясък. 7/1 го карам като тежък - с този двигател си е такъв.... а ще освободя и още един слот, на който мисля да му сложа оптика или бинокъл. Тия 410м обзор могат да се увеличат.
Нещо много кардинално бъркаш, но не е моя работа да ти давам наклон на пикалото.
Центурион е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО подвижен танк, сега ако ти си си спестил изцяло ресърча на двигатели вече е друга работа...имаше в клана един индивид Маймунес, той не ресурчваше двигатели и компоненти без които може, и при това имаше наглоста да влиза в отборни битки с тия инвалиди,някой друг да му изкарва битките (понеже в отборната експите се разпрерделя равномерно почти независимо от заслугите). Как да е аз поне на 7/1 първо ресърчнах последният двигател, оръдието от предният си е съвсем адекватно и е особено скорострелни, аз даже на моменти го предпочитам пред 105 мм, 410 обзор са съвсем достатъчни, осоено ако трябва да зертваш нещо друго заради тях, аз моят го карам с вентилация, табилизатор и дотиквач (само когато съм с 105 мм).
Comment