Аз от ниските нива британци най-много харесвам Круйсер 4, Матилда и Ковенандера...много са приятни и трите...след това чак комета и вторият центурион.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Британски танкове
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеНа мен ми харесва.Пъргава малка бълха която стреля доста добре!
Comment
-
Използвам мястото за да види един приятел, че и на неговия акаунт може да се играе без премиум. Паднал е до близо 40% победи и е отчаян. Няма пари за снаряди
Победа! Битка: Харков Танк: AT 2 Опит: 1155 кредита: 14882 Постижения в битка: Стоманена стена, Невъзмутим, Значка за майсторство: "2 степен"
Победа! Битка: Южен бряг Танк: AT 2 Опит: 1066 кредита: 18733 Постижения в битка: Голям калибър, Значка за майсторство: "2 степен"
Победа! Битка: Степи Танк: AT 2 Опит: 1110 кредита: 17223 Постижения в битка: Стоманена стена, Невъзмутим, Значка за майсторство: "2 степен"
Загуба Битка: Лайв Окс Танк: AT 2 Опит: 531 кредита: 9780 постижения в битка: Невъзмутим
Победа! Битка: Абатство Танк: AT 2 Опит: 1320 кредита: 18639 Постижения в битка: Стоманена стена, Значка за майсторство: "1 степен"
и сравнение
Победа! Битка: Свещената долина Танк: Sexton II Опит: 282 кредита: 5852 Постижения в битка: Най-добър стрелец, Значка за майсторство: "2 степен
Победа! Битка: Уестфилд Танк: ИС-3 Опит: 1506 кредита: 29789 Постижения в битка: Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Значка за майсторство: "2 степен" Мисията изпълнена! Награда: Добавено: Автоматичен пожарогасител (x3)
Победа! Битка: Ерленберг Танк: Sexton II Опит: 430 кредита: 7432 Постижения в битка: Косата на Смъртта, Значка за майсторство: "1 степен"Last edited by bigbeer; 21-08-2014, 19:13.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеИзползвам мястото за да види един приятел, че и на неговия акаунт може да се играе без премиум. Паднал е до близо 40% победи и е отчаян. Няма пари за снаряди
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеКакви са златните снаряди на Центурион 7/1; FV4202; FV215b 183, с по-малка пробивност, но по-голяма щета ?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеРеално много добър снаряд, в играта е тотална шитня, безкрайно ненадежден, аз ги намирам за тотално безполезни за танковете...
P.S. А и златни снаряди на Центурион 7 въобще не са му необходими, той и така си пробива перфектно!
Comment
-
А на Центурион Мк.1 колко му струват бронебойните за 20 фунтовата пушка,че някоя "умна" глава е махнала цената на снарядите от информацията в уикито.
И танка как се държи като цяло защото ми се вижда бавен за стил на игра подобен на Кромуел/Комета а също и да ми кажете много ли боли гринда в началото щото аз по тежката линия не съм минавал и трябва сега да играя със 148мм пен оръдието на Кометата докато взема онова на Черния принц,което май също не е стока?
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеА на Центурион Мк.1 колко му струват бронебойните за 20 фунтовата пушка,че някоя "умна" глава е махнала цената на снарядите от информацията в уикито.
И танка как се държи като цяло защото ми се вижда бавен за стил на игра подобен на Кромуел/Комета а също и да ми кажете много ли боли гринда в началото щото аз по тежката линия не съм минавал и трябва сега да играя със 148мм пен оръдието на Кометата докато взема онова на Черния принц,което май също не е стока?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениедо близо 40%????? това не мога да повярвам че нормален човек може да го докара...не че не съм виждал зомбита с 41-2%, при това не бяха и ботове, ама все пак. Иначе всичко до Т9 спокойно си се играе с нормален акаунт, овътренято е само при британските танкове с 20 паундово оръдие,
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеТой не конвертирал екипаж за да пести пари....... Не че не играе, а по-скоро постановките му бяха сбъркани от приятел- умник.
Умника като го гледам и той какво е зомби
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКакто и да играе 40% си е чист саботаж, явно винаги го е пускало в топа (ММ се е опитвал да му оправи статистиката) а умника му е казал как се кампи на червената линия и се стреля с фугаси, брррр.
Умника като го гледам и той какво е зомби
Comment
Comment