Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Британски танкове
Collapse
X
-
tconiotconev написа Виж мнениеАз пък знам че на ИС 3 основният му проблем е бил двигател и скоросна кутия. .
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеДоста ти е грешно впечатлението, Т1 и М6 са си съвсем прилични танкове,и не са произведени в големи бройки (М6 е сериен) защото не са се вписвали в концепцията. Колкото до Т29 фамилията както и Т32- танковете са били готови за серийно производство, но не е имало зор, затова са ползвани като тестови машини, за времето си са били звероидални машини,
Колкото до Ис-3- при него проблемът е че е бил ръшнатв производство, поради което корпусът е много слаб, при обстрел дори без пробиване на бронята корпусът се е разпадал по заваръчните шевове, с последвало излизане от строя, отделно в зоната на двигателя е бил много слаб и се е деформирал, с излизане на двигател от строя, затова след войната започва програма за модернизация, която струва почти колкото нов танк. Отделно въоръжението им е калпаво...
А тежки танкове като такива не с еправят защото са били скъпи и защото се появяват ПТУРС + средните настигат тежките по въоръжение. поне на запад, на изток не правят наистина тежки танкове защото просто нямат двигатели с нужната мощност (това е основната причина ИС-7 да си остане експериментален).....дали да не отворим специална теа за реалните танкове използвани в играта? тук или в сухопътният.
В играта обаче разликата в поражението е зададена да е много по-голяма. Добавени са и хит поинтс. И на всичко отгоре специално в тиер 8 разликата в ефективната бронебойност е чувствителна. Като резултат следвоените тежки танкове са много по-ефективни, от колкото са били исторически. За това и в тиер 8 ИС3 и Т32 доминират, докато точно в този тиер средните танкове са в силно неизгодна позиция.
Comment
-
М6 не се ползва в Европа защото американската концепция за ползване на танкове не предвижда място за него, а тези 6 за които говориш за М6А2Е1, които обаче са доста силно преработени машини, предвиждани са 6 направени са 2 но се оказва че без пипане по трансмисията те могат да катерят само 40% наклон което се оказва недостатъчно,затова се отказват от използването им.
Колкото до Т29- те са били съвсем надеждни, все пак компонентите разработени за тях след това се ползват чак до М1, визирам трансмисия и двигатели.
Т32 санаправени 4, 2 с лят нос, два валцован, след края на изпитанията се ползват по полигони. Също са нямали проблеми с надеждноста, те са силно унифицирани с М26 като идеята е била да бъдат нещо подобно на Джъмбо, в играта грешно са дадени с 6 членен екипаж, реално са били с 5.
Иначе 40- те още няма ОБТ, и отделно тежките танкове (който ги е имал) също се ползват до додта късно, ИС-2 последно май във Виетнам се ползва. А ИС-3 съвсем до скоро е стоял по складовете в израел, гледах пресни снмки от рязането им...айде да продължим в специална за това тема?
Comment
-
На мен също ми харесаха средните танкове като ги минавах, мисля Кромуела някой ден да си го купя отново. В официалния форум масово ревяха колко калпави били Центурионите, а на мен макс експ. ми е точно с Цент 7/1.
Тежките, които съм минал също не са лоши. Сега чакам Conqueror да го намалят, за да го купя.
Един съвет от мен за всички, тръгнали към FV4202 - за Цент 1 и Цент 7/1 ползвайте свободен опит да качите топ оръдията. Танковете стават съвсем различни. Също вземете топ двигателите, скоростта си остава ниска но дават огромна разлика в подвижността.
Comment
-
kamos написа Виж мнениеЧърчилите струват ли си времето да се занимавам с тях?
Comment
-
kamos написа Виж мнениеЧърчилите струват ли си времето да се занимавам с тях?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПървият е горе долу ок. В някои игри е звяр, в други е жертва. Но не е на нивото на КВ-1 и Т1 НТ. Отвъд него ме мързи да разучавам.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеТози Медиум III е невероятен боклук. След тази битка го продадох и си купих Кромуел. Дано да ми хареса - по принцип най-обичам да играя със средни танкове, така че - надявам се.
Comment
Comment