Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Британски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честно казано с Центуриона избягвам да ходя с рогата напред, освен ако няма някоя добра позиция за игра от купола и с възможност за скрито презареждане.
    Иначе и на руския сървър напоследък често има боеве с по 12-13 противотанкиста и от двете страни. И всички ти викат в чата - ти си тежък/среден върви и се бий, ние ще стреляме от храстите, а то ни да светиш, ни да стреляш, ни нищо! Тъпа работа...

Comment

Първият изобщо не е за първа линия, но на мене ми е скучно да кебича по храстите и затова обикновенно съм на първа линия, танка не е особенно бърз което ем спасява за да ен се откъсна много, но от друга страна ускорява и се върти повече от прилично и може за да изграя зад прикритие, куполата е доста стабилна.И все пак не ме радва толкова колкото М26, прекомерно е крехък...не е правен съвсем за мене. Да се върнем на Комета- тя е лишена от недостатъците на Центуриона, куполата все пак е здрава но танка не страда от прекомрно много критикъли, скороста е достатъчна, ускорението добре, стреля добре от движение, оръдието е МНОГО хубаво, изобщо хубав танк.по моему доста по-хубав от Кромуела, последният е бърз но страшно мек, оръдието му е хубаво но няма стабилизатор което не позволява напълно да се използва скороста, пък и не е чак толкова всепробиващо като тов ана Комета.

Comment

Кромуела ми е страшно пасващ откъм скорост и ускорение. Спрямо него Кометата ми е бавна.

По принцип не играя медиуми (или ако играя, играя някои ужасно бавни неща ). В гаража ми са само неща със скорост до 30 и над 55. Та затова се чудя какво се случва с Комета.

А, да ...И онова нещо наречено VK 3601H. Сърце не ми дава да го продам

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          I towa съм сложим, и пак обезпокоително често и лесно гърми. Но това си е разбираемо, рашките са британомразци и още ги тръшкат комлекси от преди 160 години. Иначе аз с вторият центурион съвсем смело си скачах на първа линия, все пак челно е добре брониран, но напоследък с този "баланс" просто няма смисъл да се играе с него, ММ го пуска само слещъ разни непробиваеми ТД-та и чат пак тежки.
          Малко нации са по-комплексирани от англичаните.

А това, че са бухали снаряди където им падне е друг въпрос.

Comment

ViktorKitov написа Виж мнение
            А това, че са бухали снаряди където им падне е друг въпрос.
            Това в сравнение с / за разлика от кого? Дай пример ако обичаш

Comment

ИС-3 примерно.

Comment

Говорим за реалният танк, не за игровата нагласистика, да не се моря да ти намеря схема на бойното на ИС- пък после да се окаже че за различни неща говорим.
                Защото за този период Цент. е един от най-премислените танкове...и напротив ИС-3 е един от най-недомислените....не че няма по-големи уродстава, като Ис-4 примерно.

Comment

Гоги, недей да обиждаш руските танкове те са най-хубави, както и руските слонове са най-големи, както и руските часовници са най-бързи

Comment

аз не ги обиждам, просто конкретното чудо-юдо е едно то най-калпавите, и си го пише във всички нормални руски книги.А ИС-4 и преди перестройката не го хвалеха особенно.
                    Иначе знаем дори за руските болни и за руските джуджета.
                    А просто за Центурион покрай един проект прочетох няколко доста добри книги.Много мислен танк, взели са всичко хубаво от германските танкове като идеи, добавили са всички от Шерман и собствените си разработки.

Comment

Намери, ама ме съмнява да откриеш снаряди в долната плочка на ИС-3.

А ИС-4 може да е провал, но не на нивото на TOG II

Comment

TOGII не е серийна машина, докато ИС-4 си е съвсем сериен. Дефинирай що е то "снаряди в долната плочка на ИС-3" за да знам какво да търся.

Comment

Дефинирай що е то "снаряди в долната плочка на ИС-3" за да знам какво да търся.
                          Боекомплект, складиран зад предния долен бронелист, вероятно.
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

за сметка на това пък има челен лист който е така хитро направен че да се разпадне дори без пробиване, отделно зарядите са наблъскани из целият корпус. Предвид че това излиза извън рамкит ена играта може в Танковият форум да спретнем една таме Центурион срещу Ис-3, двата с епоявяват по едно и също време и участват във войни на дно и също място, ще е забавно. Естествено ще гледаме реалнит емашини, а не как рашките са си избивали комплексите в играта Пък може и другите танкове от него период да разгледаме, ИС-4 и Ис-7 са доста интересни, Т29/30/34 +Т32 и те,

Comment

за сметка на това пък има челен лист който е така хитро направен че да се разпадне дори без пробиване, отделно зарядите са наблъскани из целият корпус. Предвид че това излиза извън рамкит ена играта може в Танковият форум да спретнем една таме Центурион срещу Ис-3, двата с епоявяват по едно и също време и участват във войни на дно и също място, ще е забавно. Естествено ще гледаме реалнит емашини, а не как рашките са си избивали комплексите в играта Пък може и другите танкове от него период да разгледаме, ИС-4 и Ис-7 са доста интересни, Т29/30/34 +Т32 и те,

Не съм експерт по темата, но не беше ли положението аналогично с всичко следвоенни тежки танкове? Нали за това общо взето се преминава към концепцията за ОБТ. Останал съм с впечатлението, че американските тежки танкове например до един са неуспешни, като повечето от тях са произвеждани в единични бройки. Но в играта са най-сериозните тежки танкове без изключение. За руските тежки вече написа. За английските тежки танкове не съм чел достатъчно, признавам. Но като цяло концепцията за тежък танк е доказана, като неефективна.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                                Останал съм с впечатлението, че американските тежки танкове например до един са неуспешни, като повечето от тях са произвеждани в единични бройки. .
                                Доста ти е грешно впечатлението, Т1 и М6 са си съвсем прилични танкове,и не са произведени в големи бройки (М6 е сериен) защото не са се вписвали в концепцията. Колкото до Т29 фамилията както и Т32- танковете са били готови за серийно производство, но не е имало зор, затова са ползвани като тестови машини, за времето си са били звероидални машини,
                                Колкото до Ис-3- при него проблемът е че е бил ръшнатв производство, поради което корпусът е много слаб, при обстрел дори без пробиване на бронята корпусът се е разпадал по заваръчните шевове, с последвало излизане от строя, отделно в зоната на двигателя е бил много слаб и се е деформирал, с излизане на двигател от строя, затова след войната започва програма за модернизация, която струва почти колкото нов танк. Отделно въоръжението им е калпаво...
                                А тежки танкове като такива не с еправят защото са били скъпи и защото се появяват ПТУРС + средните настигат тежките по въоръжение. поне на запад, на изток не правят наистина тежки танкове защото просто нямат двигатели с нужната мощност (това е основната причина ИС-7 да си остане експериментален).....дали да не отворим специална теа за реалните танкове използвани в играта? тук или в сухопътният.

Comment

Working...
                                X