хо хо хо, вторият Центурион е монстър, още в най-първат абитка с прясно преобучен екипаж и не съвсем всички модули и ми сгря душата, Т9, само две Е-75 се наложи да ги позлатявам че ми влизаха челно...маневреност,челна броня , игломет (моите сметки и проби на тестовият сървър показват по-добър резултат с 20 паудовото оръдие)...яка работа, 3300 потенциална щета итрая, 2 попадения от Е-75 и едно от СТ-1 без вреда , убер кеф, вярно всичко ми дупчи бордовете, ама то затова има ръчички , да си врътнем танка по подходящ начин...чак ми е чудно защо толкова рядко се виждат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Британски танкове
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениехо хо хо, вторият Центурион е монстър, още в най-първат абитка с прясно преобучен екипаж и не съвсем всички модули и ми сгря душата, Т9, само две Е-75 се наложи да ги позлатявам че ми влизаха челно...маневреност,челна броня , игломет (моите сметки и проби на тестовият сървър показват по-добър резултат с 20 паудовото оръдие)...яка работа, 3300 потенциална щета итрая, 2 попадения от Е-75 и едно от СТ-1 без вреда , убер кеф, вярно всичко ми дупчи бордовете, ама то затова има ръчички , да си врътнем танка по подходящ начин...чак ми е чудно защо толкова рядко се виждат."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЗащото първият не е нещо особено. Още го мъча. Имам всички неща отключени, и ми е зор с него. А доста хора ме убеждаваха, че вторият е скапан.
Comment
-
Joan_Of_Arc написа Виж мнениеИдеи за Комета?
Малко ми е мудничка. Много много слабичко оръжие ми идва. Иначе ми е много забавна, но още не мога да и избистря мястото под слънцето.
Та ще се радвам ако споделите малко майсторски съвети."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Joan_Of_Arc написа Виж мнениеИдеи за Комета?
Малко ми е мудничка. Много много слабичко оръжие ми идва. Иначе ми е много забавна, но още не мога да и избистря мястото под слънцето.
Та ще се радвам ако споделите малко майсторски съвети.
1/ Екипаж. Максимално ъпнат и преобучен на макс. Поведението и, с нов екипаж на 75% е леко вяло. Със екипаж на поне 2 умения твори чудеса. Едното умение задължително -брадъри.
2/ Модули. Задължително вентилация и презареждане. Третия е леко дискусионен, аз лично предпочитам оптика.
Като стил на игра машинката е прекрасна:
- Става за Спотер - бързо изнасяне на предна позиция и кротване докато противника се разкрие. Като стане мелето вкарани няколко снайперски изстрела и бързо омитане от там.
- Страхотен Фланкер е. Вървиш зад линията на тежките и като ангажират врага в битка, правиш скоростен пробив в дълбочина. Наместваш се в задника на някое дестро и пуцай куме. Приемай всички артита като персонални жертви. Само да намериш дупка в отбраната и са ти гарантирано фрагче.
- Добър Анти-скаут. Има скорост и скорострелност да гони бързите противникови скаути. По маневреност и живот ги превъзхожда.
- Приличен снайпер е. Има малка алфа, но добър ДПМ. Цели точно и пробива доста за класа си. За позиционна игра би била много удачна със мрежа и рогатка. Аз лично играя по-агресивно и не използвах тези и преимущества, но усещането ми е,че би се вписала прекрасно.Last edited by bigbeer; 30-10-2013, 20:00.
Comment
-
Да уточня какво точно имам в предвид.
Вече е изцяло ъпгрейдвана. Но за съжаление като динамика тя не е Кромуел. И понеже съм сравнително посредствен играч (знам си ограниченията, никога няма да съм страхотно добър, но пък се забавлявам) - с нея се набивам в ситуации, за които този танк не е правен.
Иначе бях влюбен в Кромуел - с Кометата колкото и да е странно имам доста добър уин рейт (който обаче не е благодарение на мен).
Явно и екипажа е проблем - тя дори няма 100% екипаж.
Но наистина просто се чудя - как сте я накарали да работи за вас. Защото в моите ръце (вината си е моя) е доста странна.
Самият факт, че все още съм само с майсторска 3 клас си е показателен
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеКоемтата има добра депресия и приличен купол, играй чрез теренът.
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеТя само това има
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеКоемтата има добра депресия и приличен купол, играй чрез теренът.
Освен това има известна прилика между начина на игра с нея и с първия Центурион, така че по - добре свиквай
На мен лично всички англиски средни танкове, след контейнера, ми харесаха. Особено Центурион 7 си е чист убиец. Освен това на руския сървър е направо екзотика да срещнеш такъв и 99% от еленчетата и алексчетата въобще си нямат представа срещу какво се изправят... От време на време можеш добре да похулиганстваш
Comment
-
Не съм съгласен за Комента- Центурион, поне ен първият, той е прекомерно крехък за да се играе толкова активно като комета, с аморакак са се оляли царски, аз с мокър аморак съм имал две последователни повреди там, силно е кошмарно да се вре активно на първа линия,докато Комета се троши доста по-рядко и спокойно може да се наглееи да се направи многохиляден резултат като щета
Comment
-
Той не само първият Центурион е прекалено крехък за да води бой баш от първа линия ами и втория! Освен ако не става дума за игра през купола Центурионите за мен поне са си чисти снайпери. И в този ред на мисли какво ще прави и Кометата на първа линия? Аз въобще не я играх така, поне в началото на боя. Към края вече е друга работа, но там е всеки път според ситуацията...
За аморака си прав, но аз съм сложил "безконтактна боеукладка" на зареждача и забелязвам, че с нея не е чак толкова зле. При мене работата е на моменти - един ден някой да те погледне лошо и заминава, друг път със седмици не се поврежда и веднъж.
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеЗа аморака си прав, но аз съм сложил "безконтактна боеукладка" на зареждача и забелязвам, че с нея не е чак толкова зле. .
Comment
Comment