Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За ползата от "Златните" снаряди срещу сребро

Според мен идеята е чудесна. До скоро не бях стрелял със специални снаряди защото не ми се даваха пари за тях. Откакто пуснаха "златни" снаряди срещу сребро доста експериментирам и да си кажа честно - харесва ми. За някои от моите танкове те направо си освежиха играта и дори не ме вкарват в загуба. Така например с Хетцера като заредих два кумулативни вече мога да вгорча живота на всяко КВ или друго тежко нещо. Щетата от тях е чудовищна за нивото, а след средно добра игра и изстреляни два кумулативни (само по толкова нося, а и гърмя с тях само по много тежките цели) съм дори на печалба. Ситуацията с PZIII е същата. Аз ползвам тази машина за лов на артита и дребосъци, но с три "златни снаряда" за игра мога да съм на печалба и пак да ударя злобно по някоя Матилда да речем, която като ми види късото оръдие дори не ме взема на сериозно. За Леото съм си заредил също три снаряда - идеални са да прекъснеш завладяването на базата ако завладяващата машина е тежка и не можеш да я пробиеш с нормалните снаряди. В по-високите нива до сега не съм открил употреба на "златни" снаряди с която да не губя пари - с моята игра де. Излиза, че за моите умения "златните" снаряди са най-ефективни до около 5 и Тиър. Нагоре са не само по-скъпи, а и не съумявам да ги приложа така изненадващо и адекватно в играта, но може да е и въпрос на време.

Comment

Има полза от златните снаряди според мен да се науча да играя по предпазливо .Имам в гаража IS-6 , SuperPurching и 2 по малки премиумни машинки .Преди да вкарат златни за сребро им излизах яко и много не ми пукаше с премиумните но като ме утрепаха 3-4 пъти по малки машини който не ми драскаха и камуфлажа преди и зе отрезвих .Сега се пазя повече и внимавам .И аз си нося няколко златни за всеки случай и честно казано си вършат работата .Сложил съм си и на IS-3 IS-8 IS-7 и M46Patton по 10 бройки и ги използвам когато срещна някой звяр .Челно му вкарвам няколко и върши работа за стопер .Позамислят се .

Comment

Ей сега гледах видео на пияндето Сергей, в което изкара някаква статистика за ползването на подкалибрени снаряди.
        Преди въвеждането на опцията за покупка срещу сребро средностатистически тиър 8 танк ползвал между 0,1 и 0,3 подкалибрени снаряди на битка, а сега това скочило на 0,5 до 0,7 снаряда за битка за танк. При тиър 10 танковете в рандъм битките показателя се вдигнал от 0.3 - 0,4 на 0,6 - 0,7 снаряда за танк за битка.

Лично за мен това си е чисто икономически ход - да се даде още едно нещо, за което да се харчат пари. Това от една страна източва запасите от сребро на хората (имаше разни изказвания във форума от типа, юпи има за какво да си харча 40-те милиона), от друга да засилят необходимостта от премиумни акаунти и танкове.
        При мен играта въобще не се е променила. Чат-пат усещам, че някой ме гърби с подкалибрени, чат-пат и аз гърмя, но това не променя играта.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

В началото и аз пробвах да нося подкалибрени снаряди в Ис и Т-44, но после се отказах, защото ме объркват кога да ги включвам. Където не мога да дупча с нормалните, включвам фугасни поне да вземам по малко живот при удар.

Comment

На всички танкове, с които играя активно нося подкалибрени. Аз HE снаряди не нося никъде, така че няма от какво да се бъркам.
            Преди няколко вечери имаше класическа ситуация на Ел Халуф. Долу сред камъните се бе скрил един КВ-5 и много добре си пазеше слабите места. Показваше си само купола. Аз бях с Пантерата. Включих на подкалибрени и му напълних командирската куполка Имаше оплаквания после в чата, че съм голд шутинг нууб
            Тъй като играта беше епично добра за мен, даже не бях на минус, въпреки че пуснах пет подкалибрени.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Ползвах активно подкалибрени на стоковия М103. Докарват бронебойността на 105мм оръдие до нивото на първото 120мм оръдие и така танка може да е полезен в битката. Също така редовно пускам по някой подкалибрен с Т-54, понеже му сложих по-точното оръдие, а на него силно не му достига бронебойност за челни битки. Май беше грешка това оръдие, но ще трябва да изтърпя до другото. На други танкове освен тези и десетките не ползвам подкалибрени, макар че на един или два нося по 5 за всеки случай.

Comment

Орязали са британското премиумно тд на втория тест. Вече е доста по слабо, но цената си е 8000 голд, пълен нонсенс.

Comment

Working...
                X