Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1951 написа Виж мнение
    Ъпдейта е пуснат!
    Точете със здраве
    Оо, ей сега ще се обадя на жената да изтегли ъпдейта вкъщи :Д
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
      Оо, ей сега ще се обадя на жената да изтегли ъпдейта вкъщи :Д
      Какви жени имало по тоя свят...
      А моята се оплаква на приятелките си, че се вдетинявам и си играя с танкчета....
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
        Какво жени имало по тоя свят...
        А моята се оплаква на приятелките си, че се вдетинявам и си играя с танкчета....
        Преди да се роди наследникът, двамата с нея редовно правехме взводни игри

С нея сме се намерили, и тя си е заклета геймърка, ама предпочита неща от сорта на Assassin's Creed
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Не виждам да споменават в описанието обещаните подкалибрени снаряди да могат да се купуват със сребро.
          Има ли я вече тази опция или са се отказали
          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
            Не виждам да споменават в описанието обещаните подкалибрени снаряди да могат да се купуват със сребро.
            Има ли я вече тази опция или са се отказали
            Преди секунди инсталирах играта, да има опция да се купуват подкалибрени със сребро.

И да, тиър 1 британският таралясник върви с безплатен слот!

Comment

1951 написа Виж мнение
              Преди секунди инсталирах играта, да има опция да се купуват подкалибрени със сребро.

И да, тиър 1 британският таралясник върви с безплатен слот!
              А, тоест, сървърът вече е онлайн?

Comment

feersum написа Виж мнение
                А, тоест, сървърът вече е онлайн?
                ДА!

Comment

inteресно дали златните снаряди които ще са с отстъпка през уйкенда ще имат отстъпк аи за сребърната цена, че са ми останали само 120 за Пършингите и се канех да си заредя скалдовете
                  .....осещам как ще си взема германски таралясник с конусно оръдие

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    inteресно дали златните снаряди които ще са с отстъпка през уйкенда ще имат отстъпк аи за сребърната цена, че са ми останали само 120 за Пършингите и се канех да си заредя скалдовете
                    .....осещам как ще си взема германски таралясник с конусно оръдие
                    Предпочитам Шърман със 105мм. Страшно пробитие и нереални дмж-и.

Comment

e шерманът също ми е любим, но него сега го играя със 76 мм, но ако ги има за сребро сигурно ще си купя 2К снаряди да има
                      и битките ще станат много интересни, всякаквите трътлеци с тежки танкове ще уреват орталъка трябва да се пробва и артилерия с таквиа, нещо бързострелно,да кажем М7.....тъкмо бях събрал пари за М48, ам аявно не му е било писано на горкият.

Comment

Аз играх днес за 1 час и не усетих кой знае какво преминаване към златни снаряди.
                        Може да не са са усетили още играчите, може да им се вижда скъпо, даже медиумите не ги усетих да ме стрелят с такива снаряди.
                        Аз се бях подготвил финансово и средните ги заредих доволно, сега се надявам да успея да ги издържам.
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Златните снаряди - скъпо, скъпо...
                          Снарядите за коничното оръдие на VK3601 са по 1000 кредита бройката. Пълен боекомплект - 96 хиляди. Няма връщане тая инвестиция.
                          За 105мм на КТ струват по 4000, заслужава си от към тактическа гледна точка. Натоварих 10 бройки за проба, в първата рандом битка ми свършиха чудесна работа - ударих когото трябваше, точно когато трябваше, и спечелихме... Но пак инвестицията не се изплаща. С 3000 вкарани щети взимам около 40 хиляди кредита печалба, 5 изстреляни златни снаряда са 20 хиляди разход, ремонт десетина хиляди, обикновени снаряди още 12-15 хиляди и съм на минус...

А определено някои противници също стреляха с прем снаряди.

Идеално са го намислили. Сега ще настана още по-голям глад за кредити и съответно ще продадат повече прем танкове и прем акаунти.

Comment

Sъс супер пършинга се изплащат, въпреки че няма смисъл безогледно да се ползват, вчера примерно претрепах едно Сльове челно без никакви проблеми с нормални снаряди, не че и преди не си носих по 15 премиумни, сега вече са 20
                            пробвах шърманите с гаубица, няма такъв фун, повече от половината поапдения освен зверските щети палят противника.
                            фугасницат ана М5 също я пробвах, но не си струва....
                            Добро решение, е има и странични последици, сега всички играят предпазливо, вече никой не се опитва с тежък танк да ми скочи челно, защот не знае знае ли се....
                            Иначе равносметката за вчера- две милки съм назад вече, ама всеки британце го вземам със 75% екипаж и вентилатор....

Comment

Аз до Crusader стигнах, не ми достигнаха 5000 свободен опит да отворя Cromwell и много ме е яд
                              За компенсация разиграх Crusader-а - забавно е, но оръдието е хърбаво, даже и със златни снаряди.

Comment

аз си мисля да ипълзя честно до там...свобден само з амного тегави ситуации, ако и да съм съм си заделил достатъчно да допълзя до Комета...за сега ниските тиъри не ми харесват, чисто естетсически...от ковенантъра нататък почват приличните машини.

Comment

Working...
                                X