Гоги, аз си взех матилда бляк принц, и не съжалявам особено. Вярно бавна е и това изнервя, но е добре въоръжена. Чърчиловото оръдие пробива почти всичко с което ще се срещнеш, пък и е скорострелно. Бронята е слабичка, но срещу по слаби танкове е чудесна. Е, срещу КВ-1 си безпомощен, но имаше случай, КВ-2 с големия топуз ми се появи странично, смъкнах му 2/3 от кръвта преди да ме убие /явно презареждаше/.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.1
Collapse
X
-
въпрос на вкус, аз съм се намъчил вече с бавни танкове със слаби оръдия...пък и е грозен.
Иначе вчера (то реално беше днеск) с двам абратя които работят мене спретнахем платуун и експериментирахме варианти аз оптимален отбор, за сега два КЖ-2 с тролко оръдие (те) и един Супер пършинг се представя много добре, 3 валентина също е прилична комбинация
Comment
-
Хм, мислих, мъдрих и тъкмо да купя Бляк принс видях новата промоция и си купих за 750 злато Т-25. Впечатлен съм от тази машинка. Прави кредити като луда и се играе готино - като стил ми прилича на съветския Т-28. Недостатъци - това че оръдието прави малко поражения и танка твърде често го пуска срещу Т6-7 машини където не е съвсем адекватен.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеХм, мислих, мъдрих и тъкмо да купя Бляк принс видях новата промоция и си купих за 750 злато Т-25. Впечатлен съм от тази машинка. Прави кредити като луда и се играе готино - като стил ми прилича на съветския Т-28. Недостатъци - това че оръдието прави малко поражения и танка твърде често го пуска срещу Т6-7 машини където не е съвсем адекватен.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеХм, дали ако всичките ми слотове са запълнени, ще ми даде безплатен слот за британския тиър 1?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНямам търпение... Много съм се наточил на Cromwell-a
Между другото аз се извинявам, че не си довърших ревюто на британските танкове, докато бяха на тестовия, но просто се затрупах с работа и нямаше време да обръщам сериозно внимание на играта.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Аз да ви кажа ще тръгна и по двете английски линии, да видя как ще се представят защото обичам да играя и с медиуми и с тежки.
1951 написа Виж мнениеМежду другото аз се извинявам, че не си довърших ревюто на британските танкове, докато бяха на тестовия, но просто се затрупах с работа и нямаше време да обръщам сериозно внимание на играта.
Comment
-
alkino написа Виж мнениеИзвинете ако не е за тука въпросът ми но при опит да вляза в играта ми изписва :
Сървърна грешка (NO-LOGINAPP)
От какво може да е ?
На еу сървъра съм .
Евентуално до час-два-три ще пуснат сървърите, ще трябва да си изтеглиш новия пач."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ъпдейта е пуснат!
Точете със здраве
alkino написа Виж мнениеИзвинете ако не е за тука въпросът ми но при опит да вляза в играта ми изписва :
Сървърна грешка (NO-LOGINAPP)
От какво може да е ?
На еу сървъра съм .Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment