Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Гоги, аз си взех матилда бляк принц, и не съжалявам особено. Вярно бавна е и това изнервя, но е добре въоръжена. Чърчиловото оръдие пробива почти всичко с което ще се срещнеш, пък и е скорострелно. Бронята е слабичка, но срещу по слаби танкове е чудесна. Е, срещу КВ-1 си безпомощен, но имаше случай, КВ-2 с големия топуз ми се появи странично, смъкнах му 2/3 от кръвта преди да ме убие /явно презареждаше/.

Comment

въпрос на вкус, аз съм се намъчил вече с бавни танкове със слаби оръдия...пък и е грозен.
      Иначе вчера (то реално беше днеск) с двам абратя които работят мене спретнахем платуун и експериментирахме варианти аз оптимален отбор, за сега два КЖ-2 с тролко оръдие (те) и един Супер пършинг се представя много добре, 3 валентина също е прилична комбинация

Comment

Е, то въпрос на вкус. Прочее, и супер пършинга, който на мен много ми допада също не е супер бърз.

Comment

Хм, мислих, мъдрих и тъкмо да купя Бляк принс видях новата промоция и си купих за 750 злато Т-25. Впечатлен съм от тази машинка. Прави кредити като луда и се играе готино - като стил ми прилича на съветския Т-28. Недостатъци - това че оръдието прави малко поражения и танка твърде често го пуска срещу Т6-7 машини където не е съвсем адекватен.

Comment

uzi71 написа Виж мнение
            Хм, мислих, мъдрих и тъкмо да купя Бляк принс видях новата промоция и си купих за 750 злато Т-25. Впечатлен съм от тази машинка. Прави кредити като луда и се играе готино - като стил ми прилича на съветския Т-28. Недостатъци - това че оръдието прави малко поражения и танка твърде често го пуска срещу Т6-7 машини където не е съвсем адекватен.
            Пробвай да скаутваш с него.Малко е муден на завоите с висока скорост,но се справя успешно,поне колкото АМХ13,примерно.Можеш да движиш пред ударната група тежки и като скаутнеш врага да се криеш зад гърба им,от където отново да литваш за довършващ удар в баките.

Comment

днеска ислиза 8.1...сигурно сума народ ще плъзне по британското дърво
              а аз ще дебна с моите любими ниско тиърни танквое за да се гъбаркам с тях

Comment

Хм, дали ако всичките ми слотове са запълнени, ще ми даде безплатен слот за британския тиър 1?
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

s френските май даде....аз съм си приготвил 25 слота специално

Comment

feersum написа Виж мнение
                    Хм, дали ако всичките ми слотове са запълнени, ще ми даде безплатен слот за британския тиър 1?
                    Разбира се, че ще даде.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Нямам търпение... Много съм се наточил на Cromwell-a
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                        Нямам търпение... Много съм се наточил на Cromwell-a
                        Cromwell преди да го нърфнат в 8.2 ще бъде някакъв звяр и много сериозно ще доминира!

Между другото аз се извинявам, че не си довърших ревюто на британските танкове, докато бяха на тестовия, но просто се затрупах с работа и нямаше време да обръщам сериозно внимание на играта.

Comment

Аз да ви кажа ще тръгна и по двете английски линии, да видя как ще се представят защото обичам да играя и с медиуми и с тежки.

1951 написа Виж мнение
                          Между другото аз се извинявам, че не си довърших ревюто на британските танкове, докато бяха на тестовия, но просто се затрупах с работа и нямаше време да обръщам сериозно внимание на играта.
                          Щеше ми се да кажеш нещо за деветките и десетките но благодаря и за това, което даде до сега (което не е малко)

Comment

Извинете ако не е за тука въпросът ми но при опит да вляза в играта ми изписва :
                            Сървърна грешка (NO-LOGINAPP)
                            От какво може да е ?
                            На еу сървъра съм .

Comment

alkino написа Виж мнение
                              Извинете ако не е за тука въпросът ми но при опит да вляза в играта ми изписва :
                              От какво може да е ?
                              На еу сървъра съм .
                              В момента тече обновяване на играта - от версия 0.8.0 към 0.8.1.
                              Евентуално до час-два-три ще пуснат сървърите, ще трябва да си изтеглиш новия пач.

Comment

Ъпдейта е пуснат!
                                Точете със здраве

alkino написа Виж мнение
                                От какво може да е ?
                                На еу сървъра съм .
                                Сървърът е спрян до около 1400 часа българско време, защото в момента пускат 8.1

Comment

Working...
                                X