Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.1
Collapse
X
-
feersum написа Виж мнение1951, правиш страшни ревюта Благодаря и продължавай!
Comment
-
За съжаление днес спряха тестовия сървър и не успях да изтествам всичко.
Тиър 6
Cromwell е среден танк, който идва от линията на бързите крайсерски машини и „лекия” Crusader. Танкът си е абсолютно бижу и мисля, че веднага ще се хареса на всеки почитател на класическите средни танкове.
Бронята е практически липсваща, но животът (750) е добре за тиър 6 среден. Размерите на машината са изключително скромни и мога да кажа, че не е много по-голям от М18 Hellcat. Това ще помага доста.
Скоростта и подвижността като цяло е великолепна! Максимална скорост от 64 км/ч, като реално без напън се стига до около 60. Ускорява бързо, завива бързо без да губи много скорост. Въобще държи се като скоростен лек танк.
Оръдието е същото, като топ пушка на Churchill I, но с по-голяма скорострелност (15 изстела в минута). Така, че имаме оръдие, което дупчи най-добре сред средните тиър 6, като само с 2 мм отстъпва на германското 7.5/L70. Точност – 0,36, което е пак най-доброто и само с 0,01 отстъпва на същото германско оръдие. Като DPM е равностойно на американското M1A2, но при по-добра точност и по-голяма алфа (135). Оръдието се комбинира с много бързо въртящ се купол.
Като открояващи се слаби черти трябва да отбележим, че при движение и вътрене на купола се дава много голяма разсейка. Така, че въобще не може да се стреля в движение, а стабилизатор няма. Радиото е много смотано (550 метра връзка) на фона на германските и американски образци, а видимостта е 350 метра, което го слага на дъното на тиър 6 средните.
С две думи Cromwell се играе агресивно, като максимално се възползваш от високата скорост и маневреност. Предполагам, че ще флаква перфектно, оръдието става за снайпериране, малките размери предполагат и добър камуфлаж. Народът го оприличава на Е8, на мен ми напомня и на VK3001(H).
Със сигурност ми остава в гаража.
Churchill VII е тежък танк. Болката, която се зароди от игрането с Churchill I тук достигна нови върхове. Наистина ми е трудно да кажа дали просто английските тежки танкове са ужастни или аз не мога да ги играя...
Единственото еднозначно хубаво нещо е челната броня, което и на корпуса и на купола достига 152 мм и наистина върши работа! КВ-2 със ЗиС-6 не успя да ме пробие, Т-44 и Супер Пършинг също. Дайте малко ъгъл и магията се засилва. Веригите заемат голяма част от челната проекция и както казах и за Churchill I – абосрбират доста демидж. Ако успеете да заемете място, където няма как да ви флангнат определено ще вгорчите живота на противника в тиър 6 игра. Животът е 880, което заедно с Т-150 е топа за тиър 6 тежки.
Оръдието е практически същото като топовото на Churchill I, но има цели 5 повече алфа. DPM-то е най-голямо от това на всички тиър 6 танкове, но алфата е най-малка и за пореден път се вижда, че е по-добре да имаш алфа, отколкото DPM. 148 мм дупчене е просто неадекватно в тиър 7 и 8 бой. Само 88-мм оръдие на VK36 (ако може да го посочим като пример, защото е полутежък танк) има по-лоша пробивност. Това, че оръдието има най-добрата точност (0,36) някак си не се усеща. От добрата страна, оръдието е прилично при стрелба в движение.
Мобилността е още по-лоша от тази на Churchill I. Максималната скорост е 20 км/ч. Машината е мудна и не бих казал, че ускорява кой знае колко бързо.
Като цяло имаме същите проблеми като при Churchill I. Безумно бавната скорост не ти дава възможност да заемаш стратегически позиции бързо. Няма как и да откриваш противника първи, което веднага се усеща по парите, които изкарваш. Оръдието не дупчи достатъчно и няма какво смислено да направиш при среща с тиър 7/8 тежки освен да избягаш... Разбира се, че няма как да избягаш с 20 км/ч, това беше ирония Малката скорост и мобилност не ти дава възможност да фланкваш, освен при някакво прекрасно стечение на обстоятелствата. Чистите печалби са малки, но все пак това е тиър 6 и тук трудно могат да се правят кой знае какви огромни печалби, а и ситуацията не е толкова зле колкото при Churchill I. Бързите средни танкове ти влизат в близък бой и те разстрелват отстрани и отзад, където бронята не е нищо особено. В градски условия, където няма как да те заобиколят танкът се търпи и дори може да е успешен. Въобще, мисля че целия геймплей с този танк ще е безкраен опит да държиш супер бронираната предница срещу противника и да гледаш никой да не мине зад теб. Проблемът е, че си голям и бавен – перфектен за артилерийски разстрел!
Народът здраво го плюе по форумите, да видим дали ще го фикснат в следващия тест.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеДа не би чърчилите да са по-голяма мъка от френските начални? аз вчера с МНОГО зор, мъка и страдани ресърчнах всички модули на АМХ-40, няма таква мъка просто.
Comment
-
Тъкмо чекнах Чърчил 7.
Не съм съгласен с 1951, танка е страшилище, вярно аз не само съм свикнал но съм и фен на ленд лизовският, а това е същото но на стероиди, по-добра челна броня, по-добро и точно оръдие...ако не беше едно невидимо су-100 (което все пак видях като стигнах на 100 метр аот него , нямаше дори да ме преполовят...седните от Т7 челно ен могат д апробият, а оръдието стреля достатъчно бързо за д ане им разреши да се закачат...определено ще стои в гаража този танк.
Ако картата предполага много пътуване мож еи да не е в стихият аси, но там където ще се правят прибежки и припълзявания, т.е мобилноста не е играеща танка ще вършее. това първа след първа битка, но определено ми харесва, дори естетически.
Comment
-
Във http://www.wotdb.ru/ са вкарали британското дърво. За параметрите предполагам, че са от последния тест."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
to ясно защо си го взел , ама с толкова кекавимашини експито е много малко за да си струва, аз поради същата причина си взех РАМ2, да мога да взема три пъти на ден двойният експи на любимият танк. Екипажа е от М4Е8, и кара последователно родната машина , Супе рпършинаг и Рам-а... премиум машините трябва да са поне прилично въоръжени, желатели даже "добре" иначе не може никаква щета да направи за да изкра експи и пари...аз съм в процес на чудене за Т34, но по-скоро ще изчакам да видя какво ще пуснат в следващата серия премиуми, имам предвид след 8,1
Comment
Comment