S Т34 си го дупча в долният лист Е75-тото. Иначе вярно челото на М103 може много да понеце, вс епак при предимно Т10 битки често потенциалният който са ми надрусали е над 4К. Но углите в които държи са много малки и след това показва много меките бордове, при Е-75 бордовете също са дебели и при остри ъгри не с епробиват. А за да се разчита само на чело трябва отбор от поне малко мислещи играче, а врандъм дори Т10 се срещат рядко...вчера на корейската долина такива тиквели ми се паднаха, тръгвам аз мишка и фош по левият баит (бяхме долна база) аз спрях да снайпна две мишки които пресичаха моста, другите отпрашиха напред и умряха з анорматив...мишките се скриха, аз реших да се изтеглям, и гледам 4 средни кампят около ентралният баир..и айде при тях...само като ме видяха дим да ги няма, включая един батмобил на пълна сйкорост към най-задното място на нашите позиции. Самоп едно Е-50 остана което не че ми помагаше ама поне се забавляваше да гони леките дето се появиха та поне нямаше кой да ме стреля в гръб....пропълзяха двете мишки, позлатих едната другата на 900 хп я оставих и тя избяга...но в него момент вече бях останал сам, реших да я претрепя, но ме думна артилерия...идеятяа беше че не само не може да се разчита на другите че ще ти прикрият страните..че то дори бягат от битка....вчера няколко подобни битки ми се случиха....
Иначе с "хубавото" оръдие най-редовно не мога да пробия бордовете на Т-10 (а.к.а. ИС-8) под прав ъгъл.
Иначе с "хубавото" оръдие най-редовно не мога да пробия бордовете на Т-10 (а.к.а. ИС-8) под прав ъгъл.
Comment