Само да се видя в пари, и ще си взема КВ-2 със 152мм фугасница, да троля народа
.Излизане от втора линия,контрол на височините,лов на скаути,фланкиране....има достатъчно неща които прави добре и там.Още повече тези битки са му макс 20% от всички и в тях рядко има повече от 3-4 ,Т7 в тима на противника.Ако съответните 7-мици не са ТТ а медиуми или ТД-та има начини да ги пребори и в крайно нежелателната ситуация на единичен двубой.Реално най-големия проблем в Т7 битки му е нарасналата мощ на гаубиците.Там вече пуска СА от клас 5 и нагоре,а те му правят много лоши неща,ако го добарат в крачка.Но проблема с гаубиците е всеобятен.Имаше някаква ,такава градация.
Имам чувството,че с какъвто и танк да играя,всички артита стрелят само по мен.А когато арти те заплюе всички знаем крайния резултат...
И един сочен пример от онзи ден в защита на моите думи.Правим атака на Карелия.6 наши ТТ отиват да кампят на хълма!!!Аз съм с JTiger пресен стоков.Окопах се зад една скала малко след хълма и чакам,няма да тръгна сам я
В чата виждам "JTiger scout".Аз пиша съответно,че не съм скаут,те да се размърдат и да атакуват.Получавам редовното "Noob" и им казах,че ако не ми трябваха пари,щях да ги избия всички на хълма до крак.
Иначе наистина може да е полезен в Т7,но не и като се престрелва,може да пази арти,да клечи някъде стратегически,да подпомогне някой фланг с цел разсейване на противника и т.н.В Т6 си мисля,че е почти равностоен на повечето,ако попаденията са точни естествено.Но вече говорим за конкретни оръдия,конкретни ситуации,а те могат да бъдат стотици варианти...
Comment