Благодаря приятелю!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
veso_t написа Виж мнениеМразя го това малко лайно. Само в Т7 и Т8 ме пуска.
Добре , че Тигъра беше по-нуб и от мен и ме остави да го развъртя, за да му взема шибания мастър
[ATTACH=CONFIG]22194[/ATTACH]
Comment
-
ей това се казва да те пуснат с олигофрени, ама ОЛИГОФРЕНИ, с големи букви.
Вижте аз с какъв танк в каква битка съм , и после аз какво съм направил, и дебилният ми отбор какво е направил, то бива бива дебили, ама чак такива, при това на фланга бяхме реално само аз и ИС-3, и аз бях най-отпред, не е като да съм кампирал, то километража и това че аз съм светил си говори само....
Но пък аз съм доволен че много добре съм се справил..тренирам си иначе екипажа за ИС-3 за кампанията като дойде.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЕдин от любимите ми танкове е. Имам 60% победи с него.
Дори и разузнавач не е като хората - обзора му малък, сравнително висок и го виждат.....
90+% от битките са в Т7 и Т8 , там победата или загубата въобще не зависи от мен.
Т6 нямам спомен да съм играл
10 % Т4-Т5, където вече оказваш влияние на изхода на боя.
Както и да е, Т21 го открих, остават ми 30к за Чафито, само за двоен ще се играе.
Comment
-
http://wotreplays.eu/site/531610#self след като нашия ИС3 уби 2 наши а аз него нищо не предвещаваше дори победа а за мастер да не говорим не очаквах мастера на Т34 да се взима толкова лесно само с 1300 чист опит
Comment
-
Хмм значи чехите правят не само хубава бира,но и хубави танкове.
А иначе съм малко съм малко разочарован от резултата като нанесена щета защото знам какво може танка ако му се даде шанс да се развихри,не случайно чехите са го разработвали за "Пантера" а в тая битка просто бях на точното място в точното време.
Comment
-
Victory!
Battle: Swamp 19.1.2014 г. 00:10:48 ч.
Vehicle: IS-6
Experience received: 3 938 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 118 441
Battle achievements: Sniper, Mastery Badge: "1st Class"
mnogo мазна победа....понеже днеска ме пуска все с едни отбори дето "ум да ти зайде"...та реших да си събирам парички, понеже ми се играе, и ми се отдава...ама сам да изкарам цяла битка не става...та поне хазната да пълня...и то все едни такива мазни...снощи пак така, две проедни с КВ-5, 118+108 хилки...а неговите снаряди както са евтини макс 10К за ремонт и снаряди
...............
буквално следващата:
Victory!
Battle: Ruinberg 19.1.2014 г. 00:23:40 ч.
Vehicle: IS-6
Experience received: 1*219
Credits received: 160*912
вярно 100К са от мисия...но с другите машини е трагедия...с невероятно идиоти ме пуска....ей сега с, Т6 британско ТД на Химелсдорф, правя сам пробив по банана, стигам до базата, надстрелвам се и убивам 3, един ми влиза гъзално и ме трепва...като аз съм анагжирал още 2...какво мислите правят моите покрай релсите? стоят и блеят, вместо да се възползвта и да пушнат...в резултат вразите ме свършват и си се връщат на позиции, 12 с под 1К, 10 с под 500 щета....и то с много под, трагично. за мене поредната "смела съпротива"Last edited by Gaden Gogi; 19-01-2014, 01:38.
Comment
-
Наваксвам бройки от Снайпер-а, преди да са го пратили в архив
Победа!
Лайв Окс 19.1.2014 г. 22:05:29 ч.
Type 4 Chi-To Получено: 2*282 75*734
: Снайперист
Поражение
Блато 19.1.2014 г. 22:12:14 ч.
Type 4 Chi-To Получено: 1*243 33*514
: Снайперист
Победа!