Близо е бил все пак. Ако беше победил, и да добавим още приблизително 2к щета + войн, шанса не е малък. Просто лош късмет. Вчера примерно, мастърнах Носорога само с 4300 щета и 6 убити. За мой късмет повечето бяха 2 нива над моето и в комбинация със дежурния "снайпер" и "защитник" си го даде.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Shemetronix написа Виж мнениеСамурайска му работа .В една от последните битки с японската 6ца успях да му взема мастър баджа.Малко над 1600 чист опит и почти 3700 щета.
Обаче ме обзе една черна завист ........
Comment
-
http://wotreplays.eu/site/521932#self голям зор се оказа мастер-а на КВ4 с почти 1500 чист опит и голямо страдание за противника с 41 попадения и 11600 потенциален дмг.Last edited by mirror2; 06-01-2014, 10:20.
Comment
-
Това е втора битка с ИС-6!!
На танка сложих екипажа на ИС-3 да му развия до край третото умение-82%.Много добре се движи.Дава отлични рикушети!Оръдието малко разваля удоволствието но ще свикна!!ПП-да попитам този екипаж дето ми го дадоха на 50% с танка да го пазя ли?Има ли някакви по специални умения или да го махам да не ми пълни казармата?Питам защото никога не съм играл и купувал такъв танк до сега!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТова е втора битка с ИС-6!![ATTACH=CONFIG]22193[/ATTACH]
На танка сложих екипажа на ИС-3 да му развия до край третото умение-82%.Много добре се движи.Дава отлични рикушети!Оръдието малко разваля удоволствието но ще свикна!!ПП-да попитам този екипаж дето ми го дадоха на 50% с танка да го пазя ли?Има ли някакви по специални умения или да го махам да не ми пълни казармата?Питам защото никога не съм играл и купувал такъв танк до сега!
Екипажът е съвсем обикновен. Директно ги уволнявай"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЩе ги уволня щом казваш,но в тая връзка да попитам!Ако го оставя и го обуча до някакво ниво-мога ли да го поставя на който и да е мой танк?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment